Bengt Ekehjelmsgatan 9

Tämä monochrome-sävyin sisustettu 71-neliöinen Tukholmalaiskoti hurmasi allekirjoittaneen oitis. Tiukkaakin tiukempi väripaletti saa kyllä allekirjoittaneen jo epäilemään joidenkin kuvien käsittelyä lähes musta-valkoisiksi… Mutta hur som helst, upeat puitteet ja taitavasti sisustettu joka tapauksessa. 
Lisätietoja Fantastic Frankin sivuilta.

Olohuoneen toisella sivulla on muhkea sohva, joka muistuttaa epäilyttävän paljon Muuton Connectia, mutta ei se mielestäni kuitenkaan ole (alareuna on erilainen). Jäin myös miettimään, että oikean puoleisen seinän kaatamalla, tästä saisi upean avaran tilan. :)

Kolmannella sivustalla on pitkä taso. Jos olohuoneessamme olisi pidempi yhtenäinen seinusta, vastaava ratkaisu löytyisi meiltäkin; suoraan seinään kiinnitettynä, kuten yllä. Olisi ihana tehdä tähän vaihtuvia asetelmia!

Keittiö sijaitsee olohuoneen vieressä. Takakulmasta pilkistää Playtypen G-juliste.

Varsin voimakasta kuvankäsittelyä… Puiset taulunkehykset ja lattia muuttuvat harmaiksi (vrt. edellinen kuva)… Hieman liikutaan kirjaimellisesti harmaalla alueella – kun on asuntoilmoituksesta kuitenkin kyse.

Lehti- ja kirjapinot toimivat sisustuselementteinä. Residencet tunnistaa pinoista raidallisesta selustastaan. :) Tauluhylly on hyvä vaihtoehto vaihtelua kaipaaville. Voisin itsekin harkita, kunhan hyllyn sijoittelu on raikas. Ikkunalaudalla ihastuttava puu ja Ikean suositun Sinnerlig-sarjan lasipurkki. Omallakin ostoslistallani, jos vain Ikean-suunnalle joskus ajaudun.

Aivan ihastuttava lastenhuone!

Lastenhuoneesta on käynti etelään aukeavalle parvekkeelle.

Lasten valtakunnan kruunaa toimiva kakluuni. (P.S. Syöttötuoleja näkyi kaksi erilaista, joten rohkenen käyttää lapsista monikkkoa. :))

All pictures from Fantastic Frank.

Did you already see Katriina’s lovely ootd-pics? Continue scrolling if you missed them yesterday! I fell in love with her white-grey-black color palette, long cardigan and hat.

Same tones can be found from this 71 square meter monochrome home, which I found on sale in Stockholm. (Find more details from Fantastic Frank.)

Keväistä viikkoa! | Wishing you a great week!