Kauniita unia

Tervehdys! Lopussa meidän viime päivien kuulumisia asuntojahdin lomasta. Nyt palataan kuitenkin ajassa ensin viikko taaksepäin eli Habitaren sisustusmessuille.

Suuntasimme messuhulinaan pikkumiehen kanssa. Olin ajoittanut vierailun kätevästi päiväunien kohdalle, mutta valitettavasti vierailumme jäi suunniteltua lyhemmäksi pienen vaippahaaverin tähden… Muutamalta osastolta ehdin kuviakin onneksi kuitenkin napsia.

Tässä Matrin erittäin onnistunut messuosasto. Monelle ehkä vieraampi Matri on suomalais-saksalainen perheyritys, jonka vuoteet valmistetaan heidän omassa tehtaassa eurooppalaisista materiaaleista. Valmistuksessa on painotettu paitsi laadukkaita materiaaleja ja ergonomiaa, myös muotoilua. Matri ei pröystäile lakanan alta huutavalla ruutukuosilla, vaan luottaa hillittyyn viimeistelyyn.

Jossei koko sänkyä, niin vähintäänkin näitä ihania ruudullisia tekstiilejä kotiimme toivoisin!

Matrin sängyt todella erottuvat edukseen ja niin erottui osastokin. Messuosasto oli ollut myös messuraadin mieleen, sillä Susanna Vennon stailaama standi oli valittu neljän kauneimman joukkoon. Dekossa sisustussuunnittelijana uransa aloittanut Susanna kuuluu sisustusstailistien kärkikastiin ja myös omiin suosikkeihini. (Katso Susannan blogi Pikkuvarpunen täältä).

Huikea rottinkituoli. <3

Olen hieman haaveillut meillekin Matrin vuodetta. Heidän liike sijaitsee tässä ihan lähikulmilla Kapteeninkadulla ja kerta jos toinenkin olen pysähtynyt ihastelemaan kutsuvia sänkyjä ikkunoista. Parivuoteemme on niitä harvoja huonekaluja kodissamme, johon emme ole panostaneet. Mikä on aivan pöhköä ottaen huomioon, miten paljon vietämme siinä aikaa! Ikean runkopatjasängyt ovat kuitenkin olleet hyvät nukkua, joten välitöntä tarvetta uusimiselle ei ole tullut. Patrik kärsii välillä myös selvävaivoista, joten hän näkee sängynvaihdon riskinä. Nyt perheluvun kasvettua olemme kuitenkin alkaneet haaveilla entistä leveämmästä, peräti kaksimetrisestä sängystä. Ja jos uusi asunto leveän sängyn vain mahdollistaa, tulemme mitä todennäköisemmin päivittämään sängyn laadunkin samalla uudelle tasolle. Joten toivottavasti vielä palaamme aiheeseen. ;)

Olemme seuranneet asuntomarkkinoita haukan lailla ja käynyt Oikotien ja Etuoven tarjonnan nyt moneen kertaan läpi… Yhtä hulppeaa asuntoa kävimme jo eilen katsomassa; sijainti olisi ollut t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n, puistojen ympäröimänä ihan tässä lähellä, mutta valitettavasti hieman liian hyväkuntoinen, jotta se olisi voinut laittaa kokonaan uusiksi. Neliöitkin oli hieman liikaa (130) ja makuuhuoneita vain kaksi, joten ei taaskaan mikään “helppo” kohde… Taitaa olla meidän erikoisuus nämä vaikeammat tapaukset. ;) Täytyy vain uskoa siihen, että oikea asunto tulee vielä vastaan!

Nyt pikkumiestä nukuttamaan (toistamiseen). Kauniita unia!