Asun magazine

Joko olette tutustuneet Asun-lehteen? Viime kesänä lanseerattu lehti on nopeasti lunastanut paikkansa suosikkieni joukossa. Jo ensimmäinen numero oli niin lupaava, että tilasin sen oitis – enkä ole joutunut katumaan.

Kuudesti vuodessa ilmestyvän uutukaisen päätoimittajana toimii pitkän uran mm. Deko-lehdessä tehnyt Ulla Koskinen. Lehti itse määrittelee linjakseen persoonalliset kodit, alan tekijät ja ikonit, arjen kauneuden, muotoilun ja arkkitehtuurin. (Marmai 23.6.2015)

Visuaalisesti lehti on upea; viimeisteltyä estetiikkaa kannesta kanteen. Stailaukset ovat tyylipuhtaita ja esiin nostetut tuotteet systemaattisesti sellaisia, joista itsekin haaveilen. Lehdessä riittää myös lukemista pidemmäksi aikaa; huomaan palaavani kuhunkin numeroon yhä uudelleen ja uudelleen.

Ainoa miinus, josta hieman rokotan: esiteltävät asunnot eivät monestikaan ole kotimaisia. Ihan pöhköä oikeastaan, mutta jotenkin on vain kivempi tutustua lähellä oleviin koteihin. Mutta ymmärrän, että toimittajilla ei ole kotimaassa liikaa valinnanvaraa… Ja esimerkiksi autenttista alppimaisemiin sijoittuvaa weekend getawayta on vaikeampi kuvata täällä. ;)

Uusimmasta numerosta löytyy mm. kaunista Dadaa-blogia kirjoittavan Anna Pirkolan stailaaman ”Valkoisen monet kasvot” sekä upea, minimalistinen, valkoista ja betonia yhdistävä loft-huoneisto Punavuoresta.

All borrowed images from Asun-magazine.

Seuraavaksi räpsäisen muutaman kuvan meiltä kotoa ja puoliltapäivin kuvataan Katriinan seuraava asu. Katsotaan josko keksittäisiin vaikka joku kiva sisäkohde jälleen, sillä pahuksen pureva pakkanen tuolla jälleen, brrr. Btw, vinkatkaahan, jos teille tulee mieleen kauniita kuvauspaikkoja – sisällä tai ulkona!

Have you already checked out the latest Asun, a new Finnish interior decoration magazine launched last summer. Worth visiting its home page even if you would not understand the language :)

Talvista viikonloppua! / Have a nice weekend!