Home visit at Vipp’s chief designer

Tänään piipahdetaan kylpyhuonekalusteistaan tutun tanskalaisbrandin pääsuunnittelijan Morten Bo Jensenin ja tämän puolison, graafisen suunnittelijan, Kristina May Olsenin kodissa Kööpenhaminassa. Se että koti saa kasvot, tekee kohteesta heti mielenkiintoisemman – eikös! Asunnon kuvat lainasin HomeDSGN:n sivuilta, mutta alun perin ne on otettu Vippin käyttöön. Uskoakseni kuvaajana on ollut Vippin ”hovikuvaaja” Anders Hviid.

Morten, Kristina ja kaksostytöt. Kuva lainattu täältä.

Asunto on saneerattu vuonna 1900 rakennettuun kynätehtaaseen. Kuten voitte kuvitella, ihan pienestä pintaremontista ei ollut kyse. 
“The apartment was stripped to the bone; I spent a great deal of time reflecting on how I want to live. My conclusion was quite simple; function and efficiency must be the starting point, both in the architecture, the interior and in the location.” Morten on kuvannut prosessia.

Kodin sisustus rakentuu vahvasti kaksikon itse suunnittelemien esineiden ja ratkaisujen ympärille. Moderniin ilmeeseen on tuotu särmää harkituilla vintage-kalusteilla.

Näkymä eteisestä oleskelutilaan

Avoimen tilan valoisuus on maksimoitu kattoikkunoilla. 

04LivingroomDetails.jpg

Upea katseenvangitsija tuo seinälle kiinnitetty fillari!

Keittiö on kokonaisuudessaan Vippin mallistosta.

Asunnon kaapit ja useimmat hyllyt sekä tasot – kuten kirjahylly työpisteen takana – on integroitu asuntoon.

Myös kylpyhuoneen kalusteet ovat Vippiltä.

Kaikki asunnon väliovet ovat liukuovia. 

15Kidsroom.jpg

Perheen suloisten kaksosten huone.

Btw, huomasitteko asunnon upeat lattiat? Niistä vielä tulossa oma postauksensa! Sitä ennen kuitenkin vielä pikku-W:n kuulumisia joko huomenna tai maanantaina. Eli kuulumisiin!