Bedroom updates

Ihanaa, vihdoin ja viimein saimme makuuhuoneen valaisimen paikoilleen! Ensin käytin puoli vuotta valaisimen valintaan (mikä ei varmaan enää yllätä ketään ;)) ja vielä toiset kuusi kuukautta ehti vierähtää ennen kuin avasimme valaisimen paketistaan. (Kaunokainen varmasti pölyttyisi pahvilaatikossaan vieläkin, ellen olisi sopinut edellisviikolle asuntomme kuvauksia erääseen sisustuslehteen. Tästä lisää myöhemmin; menee luultavasti kevääseen ennen kuin kuvat julkaistaan.)

Olen aina pitänyt Flosin 265:sta paljon, ja lopulta se oli makuuhuoneeseen nappivalinta, sillä etsimme nimenomaan valaisinta, jonka voisi kiinnittää seinään. Sunnuntaiaamujen rutiineihimme kuuluu tuijotella lumenvalkoista, kipsikoristeiden reunustamaa kattoa, joten emme halunneet rikkoa sen harmoniaa suurella kiinteällä valaisimella.

Mainittakoon vielä, että tilasin valaisimen Fredalla sijaitseman Zarron kautta. On ilahduttavaa huomata, että keskustan kivijalkamyymälät kykenevät olemaan myös hinnaltaan kilpailukykyisiä verkkokaupan kasvattaessa alati osuuttaan. Etenkin 265:n kaltaisissa suurissa, poikkeavan mallisissa lähetyksissä postituskulut nousevat helposti suuriksi.

Coterie-DSC00162.jpg

Myös sänky sai pienen faceliftin, kun sain viimein hankittua Köpiksestä Illums Bolighusista löytämilleni valkoisille pellavatyynyliinoille sisätyynyt (kuvissa takimmaisina). Miten muutama pullea lisätyyny voikaan tehdä sängystä näin paljon kutsuvamman? :)

Valaisin / Lamp - Flos 265
Helmalakana /Bed skirt - Bemz 
Takimmat tyynyliinat / Pillowcases on the back - Bellora 1883 
Pieni koristetyyny / Small decorative pillow - Zara Home
Pellavalakana / Linen sheet - Balmuir
Harmaat pellavaliinavaatteet / Grey linen - H&M Home
Viltti / Blanket - Klippan 
Yöpöytä / Bedside table - From Bukowskis market
Kahvimuki / Coffee mug - Royal Copenhagen

Mitäs pidätte? Leppoisaa sunnuntaita!

P.S. Aiempia kuvia makuuhuoneestamme voi kurkata täältä. Ja muita kuvia kodistamme löytyy parhaiten tagillä "our home".