Laivastokatu

Toivottavasti sielläkin viikonloppu on mennyt leppoisasti! Täällä on nautittu tekemättömyydestä ja kauniista syksyisestä säästä pitkillä kärrylenkeillä.

Tänään home visitin kohteena on 83,5 neliöinen asunto Laivastokadulta, joka tuli myyntiin viikko sitten sunnuntaina. Vastaan tulee äärettömän harvoin kohteita, jotka tekevät vaikutuksen materiaalivalinnoillaan ja viimeistelyn tasolla. Mutta tässä asunnossa on poikkeuksellisen moni asia kohdallaan! Myös pohja on nerokas - keittiö on tuotu asunnon keskelle ja näin hukkatilana ollut käytävä on saatu tehokkaaseen käyttöön. Voit kurkata pohjapiirustuksen Oikotien ilmoituksesta.

Itselleni tulee nykyään heti ilmoitus kännykkään kaikista Etelä-Helsingin yli 75-neliöisistä kohteista. Eli noin kymmenen kertaa päivässä avaan sähköpostia jännittyneen toiveikkaana…Toistaiseksi mikään asunto ei ole vienyt jalkoja alta. Paristakin on käyty alustavia neuvotteluja, mutta molemmissa roikkuu putkiremontti ikävästi viiden vuoden horisontissa ja keittiön paikkaakin pitäisi vaihtaa… Mutta katsotaan. :)

Oi miten pidänkään tästä klassisesta layoutista – sohva ja kaksi nojatuolia (tai toinen sohva) sitä vasten. Jospa seuraavassa asunnossa pääsisi tämän jo toteuttamaan… <3 Huomaa katossa kaunis minimalistinen mobile.

Miten ihanaa onkaan, jos asuntoon pystyy luomaan näkymiä huoneesta toiseen. <3 Ja upeat nuo korkeat seinäpaneelit! Olen lämmitellyt Patrikia nyt pari vuotta ajatukselle... Katsotaan miten käy ;)

Huomaa kaapin päällä vanha karttapallo. Sellainen (joskin vielä antiikkisempi) on meilläkin ostoslistalla heti kunhan on enemmän tilaa.

Tämänkaltaiset hyvin riisutut kirjahyllyt ovat olleet viime aikoina kovin pop. Kauniita asetelmia.

Tumma lattia tekee paluuta.

Keittiö on omaan makuuni hivenen liian 60-70-lukuinen.. Mutta kaunis silti!

Huomaa lattiaan saakka ulottuvat kaapistot ilman sokkelia. Kaunista.

Upeita jättilaattoja! Vaatii tekijältään äärettömän huolellisia pohjatöitä...

Yllättävän romanttinen makuuhuone.

Kaikki kuvat Oikotie.fi

Palaan ensi viikolla omien kuvieni kera! Ja voisin mahdollisesti laittaa kuulumisia myös pikkumiehestä :)

P.S. Asunnon ensiesittely on huomenna sunnuntaina klo 12. Eli käykäähän kurkkaamassa mikäli liikutte Skattalla. 
P. P.S. Asunto on esitelty myös remontin toteuttaneen (sisustus)arkkitehtitoimiston sivuilla täällä.