Rauhallista Joulua!

Miten teidän joulu on mennyt? Me olemme olleet paljon Patrikin isovanhempien ja vanhempien luona Espoossa. On ollut ihanaa kun W:llä on ollut niin paljon leikittäjiä ja hän on saanut oikein jättimäärän huomiota ja hellyyttä! Meillä onkin ollut oikea jännitysnäytelmä menossa, kun hän on opettelemassa konttaamista. Toistaiseksi viisi ”askelta” (tai siis viisi perättäistä kädenliikutusta) on ennätys. :)

Ohessa jo muutama päivä ennen joulua napattuja kuvia, joita olin ajatellut joulutervehdykseksi tänne… Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)

Beiget ihanat kengät Small Nordics – Käykäähän kurkkaamassa tätä uutta verkkokauppaa, jota pitää Italiassa asuva suomalainen äiti <3
Raidallinen tonttulakki Breden Kids – Itselleni uusi virolainen laadukas merkki
Eläimillä koristellut pöksyt Bree and Bella
Puinen sinertävä keinuhevonen Happy Little Folks
Puinen pieni auto Wooden Story
Pinottava kissa, rumpua soittava vedettävä koira ja pieni hiiri Sarah and Bendrix KIDS

Itse joulusta otimme kuvia varsin niukasti. Alla onneksi yksi W:n iso-isovanhemmilla napattu otos meistä jouluaattona. Kuvien sijaan videota tallentui jonkun verran. Katsoimme joku aika sitten Patrikin vanhoja videoita lapsuudesta ja innostuimme niiden myötä itsekin liikkuvasta kuvasta entistä enemmän. Uuden vuoden blogilupaukseni voisikin olla, että opettelen ottamaan – tai siis lähinnä editoimaan – myös Instagramiin lyhyitä videopätkiä!

Blogista puheenollen; yritän lähipäivinä siirtää blogini toiselle serverille ja alustalle. En ymmärrä tekniikasta yhtikäs mitään… Joten olen melko varma, ettei kaikki mene nappiin… Joten älkää ihmetelkö, jos sivusto on alhaalla useammankin päivän. Kannattaa seurata Coterien Facebook-sivua; laitan sinne infoa mahdollisista teknisistä haasteista.

Ensi vuoden alkupuolella kirjoitan siitä, miten otan kuvia. Saan aiheesta usein kysymyksiä Instagramin puolelle, joten ajattelin nyt avata aihetta vähän perusteellisimmin. Luultavasti tiedossa on kolmen jutun sarja käyttämistäni välineistä, miten käytän kameraani ja miten editoin kuvia. Eli pysykäähän kuulolla! :)

Pssst. Alle voi jättää kuvaukseen ja editointiin liittyviä kysymyksiä!