Family crib

Aurinkoista sunnuntaita! Tänään esittelyssä pikkuisen ns. päiväsänky. Kuvista tuli kyllä ei-niin-kovin-kesäisiä, sanoisin jopa jouluisia, mutta näillä mennään. :)

Saimme oheisen rottinkisen kauniin lastensängyn ystäväpariskunnalta lainaan. Sänky on kulkenut ystäväni perheessä ja myös ystäväni on nukkunut siinä liki 40 vuotta sitten. Miten ihana perinne!

Alun perin tämän piti olla meidän ”ykkössänky”, mutta käytännönsyistä hankimme pikkunyytillemme pienen pinnasängyn, josta saa toisen laidan irti. Ja se on osoittautunut erinomaiseksi vaihtoehdoksi! Yöllä on helppo rauhoitella toista vaikkapa päätä lempeästi silittäen ilman, että täytyy itse ponkaista ylös.

Niinpä rottinkisänky on toiminut ”päiväsänkynä” keittiön tuntumassa. On kiva, että pienokainen on päikkäreitä ottaessaan lähellä ja kuulee elämää ympärillään. :)

Myös pilkulliset tekstiilit tulivat sängyn mukana. Parhaimmalta rottinkikori näyttää kyllä ilman ”bumper-lakanaa”, mutta en millään raaskinut herättää pikkuista kun toinen oli sänkyyn niin suloisesti nukahtanut.

Btw, onko teillä säästetty lapsuusajan kalusteita, leluja tai vaatteita? Meillä pitkään säilytettiin lego- ja barbilaatikoita sekä ponitaloa, mutta pelkään pahoin, että jonkun muuton yhteydessä niiden kohtalona oli kaatopaikka. Sääli. Patrikin vanhemmat ovat onneksi säästäneet ilmeisesti ainakin kirjoja. <3

P.S. Mikäli kaipaat rottinkisänkyä pienokaisellesi, kannattaa tsekata Torin tarjonta. Siellä näyttää olevan nytkin monta mallia myynnissä.

Uusin asetelma keittiön ikkunalaudalla.