Uusi teippitoteutus + Habitare-arvonta

Onpas taas viikko vierähtänyt nopeasti! Ja paljon on tehtynyt tapahtua; valoitan viikon päästä tarkemmin. ;)

Havahduin tänään siihen, että Habitaren sisustusmessut alkavat jo ensi viikon keskiviikkona. Teippitarha, jolta sain teippejä erilaisiin washiteippitoteutuksiini, lupasi että voin arpoa teille pari messulippua, joten ei muuta kuin teippurullat esiin ja uuden toteutuksen kimppuun! :)

20160901-Coterie-03999.jpg

Kädenjälki saa näkyä 

Olin kypsytellut leijateemaa mielessäni jo useamman viikon, joten suunnitteluun aikaa ei mennyt. Toteutukseen vierähti noin 40 minuuttia, kun hieman sommittelin leijan koristeluita. En luonnostellut niitä lainkaan paperilla; välillä on kiva antaa jo syntyneiden kuvioiden johdatella eteenpäin ja katsoa mitä syntyy.

20160901-Coterie-04016.jpg

In the making

Viisi senttiä leveät teipit osottautuivat erityisen näppäriksi koristeluiden tekoon. Leikkasin niistä ensin neliöitä ja asettelin sitten hieman limittäin. Ripauksen keltaista olisin leijaani vielä halunnut, mutta en mistään löytänyt vanhaa neonkeltaista teippiäni. Ehkä se tulee vielä vastaan ja leija saa vielä ripauksen korostusväriä.

ARVONTA Niin ja oliko täällä muita Habitareen menijöitä? :) Jätä alle kommentteihin idea / vinkki / toive siitä minkälaisen teippitoteutuksen haluaisit nähdä, niin osallistut kahden Habitaren messulipun arvontaan! Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse, kunhan jätät kommentoidessasi s-postiosoitteesi (se ei tule näkyviin lukijoille). Arvonta päättyy sunnuntai-iltana 4.9. klo 23.59 ja julkaisen voittajan kommenteissa seuraavana päivänä. Onnea arvontaan! Ja kiitokset jo etukäteen teippausideosta! Ja muistakaahan käydä kurkkaamassa Teippitarhan standi osastolla 6H96. ;) Heillä on mukana myytävänä mm. juuri näitä washiteippejä sekä liitutaulutarraa ja tusseja, joilla olen tehnyt meillä oveen kätevän ns. muistutustaulun.

Valo meinasi jo nyt loppua, vaikka kuvasin tätä kuuden jälkeen aurinkoisena iltana… Hieman kauhulla odotan taas talvikuvauksia!

Palaan loppuviikon aikana vielä ainakin yhdellä, toivottavasti kahdella postauksella, joten kuulumisiin!

P.S. Aiemman teippitoteutukseni voit kurkata täältä: www.coterie.fi/tag/washitape