Little W’s style

Tervehdys! Täällä on taas palattu arkeen juhlientäyteisen viikonlopun jälkeen. Lauantaina vietimme rakkaan ystäväni lasten syntymäpäiviä ja sunnuntaina nostimme samppanjalasit pikku-W:n nimenantojuhlan merkeissä. Eilen vielä kestitimme viimeisiä ystäviä rääppiäisten merkeissä, huh. Palaan vielä omana postauksenaan juhlakoristeluihin ja päivän kulkuun. Lähes 500 kuvaa odottaakin jo koneella käsittelyä ja karsintaa. :)

20160712Coterie-08742.jpg

Body Mainio; purulelun olen tehnyt itse puisista helmistä ja nahkanauhasta. Villaviltti Marimekon.

Päivän varsinaiseen aiheeseen. Oletteko piipahtaneet alennusmyynneissä? Itse olen allerginen sekasorrolle, joka vallitsee ainakin monissa ketjuliikkeissä pahimpien – tai siis parhaimpien – alesesonkien aikaan. Mutta verkosta aletuotteita on helppo napsutella. (Vähän liiankin helppo nyt kun olen ottanut PayPal:n käyttöön eikä tarvitse kaivaa edes luottokorttia esille.)

Itselleni en ole ostanut mitään (johtuen viidestä ylimääräisestä kilosta), mutta perheemme pienimmälle olen hankintoja tehnyt. Hänelle onkin helppo tehdä ostoksia, kun tietää, että kaikille nyt liian suurillekin vaatteille tulee kyllä vielä käyttöä. Ja vielä tämän pienen hetken hän ei myöskään esitä vastalauseita äidin valinnoista. ;)

Pikku-W:n puvusto (kuulostaapa hienolta!) rakentuu mustavalkoisen väripaletin ympärille, jota täydennetään sinisen ja ruskean sävyillä. Voimakkaita punaisia ja vihreitä emme sen sijaan koe omiksemme. Keltainen menee pieninä määrinä.

Pidämme kovin ”coolista” monocrome-tyylistä, johon kuuluu löysät beaniet, hauskoin tekstein tai piirroksin varustellut printtiteepaidat ja vaikkapa haaremi-malliset leggingsit. Ja tähän suuntaan tulemme asuvalikoimaa todennäköisesti vähitellen kehittämään, kunhan pienokainen saa hieman ikää.

Shortsihaalari Mainio ja harmaat mokkasiinit For Minis and Mommies – molemmat upeita kotimaisia pieniä brandejä <3 Viirin olen tehnyt itse ja dinosaurus on puolestaan yhden euron kirpparilöytö.

Tämän Instagramissa suurta suosiota nauttivan tyylin rinnalla tykkään pukea W:a näin kesäisin myös raikkaisiin sinivalkoisiin raitoihin. Saimme blogin kautta For Minis & Mommies merkiltä aivan ihanat summer edition mokkasiinit (suurkiitokset vielä kerran!), joten ko. tossut ovat selvästi innoittaneet allekirjoittanutta merihenkisiin asuihin. :)

Myös tämä body on Mainiolta, ja se on ollut viime päivinä ahkerassa käytössä, kuten kuvista näkee. Pidän kovasti sen graafisesta ilmestä ja ripauksesta väriä. Purulelun olen tehnyt itse. Solmullinen myssy Name it. Mokkasiinit jälleen For Minis and Mommies :)

Suloinen karhupaita on pieneltä tanskalaiselta merkiltä Lille Spendabel <3 Henkseleillä varustetut housut Zara. Nahkarusetti ja mokkasiinit jälleen For Minis and Mommies.

Nämä vaatteet olen hankkinut alesta tulevaa syksyä ja talvea silmälläpitäen eli kokokin on jo hieman suurempi. Kaikki Zarasta. Suloisia, eikös! Messinkisen paperiklipsin löysin pitkän etsinnän jälkeen Formverkistä Iso-Robalta (muistaakseni Hayn mallistosta). Kaunis kortti vaasalaisen kuvittajan Lulu & Helinan ja löysin sen Papershopista Fredalta – mukaan tarttui muutama muukin kaunotar, jotka tulevat varmasti näkymään tulevissa sisustuskuvissa.

Nyt puistoa kohti, aivan upea sää nauttia kesäpäivästä! Huomisiltana luvassa Katriinan muotipostaus, eli pikaisiin kuulumisiin. :)