39 yötä jouluun!

Kaunista tiistaiaamupäivää! En muista koska olisin päässyt kirjoittelemaan teille jo aamupäivällä! Pikkumies on nukkunut viime kuukaudet kaikki päikkärinsä ulkona… Joten osaan nyt todella arvostaa näitä hetkiä, kun hän nukkuu levollisena päiväuniaan omassa sängyssään. <3

Joulusomisteet ovat vähitellen hiipineet näyteikkunoihin ja Instagramin kuvavirtaan. Ja kerrankin olen itsekin ajoissa liikkeellä! Sain Instagram-yhteistyön merkeissä kauniita käsintehtyjä origamipalloja Norjalaiselta titt-teiltä (Instagramissa @tittteicom), ja siten hyvän syyn ottaa kuvia joulustailauksella. Pallot eivät ole varsinaisesti joulukoristeita – ja siksi niistä juuri pidänkin. Joulun ei tarvitse olla niin alleviivaavaa; valkoista, kynttilöitä, kuusenoksia ja vain ripaus punaista – siinä reseptini tähän jouluun. Kovasti jo odotan, että pääsen koristelemaan niillä ja lasipalloilla meidän kuusen!

Titt-tein Olga eilen Instagram-tilillään kyselikin, koska ihmiset aikovat tuoda kuusen sisään. Hän itse sanoin koristelevansa sen jo joulukuun alkupuolella. Me olemme olleen tyypillisesti myöhään liikkeellä. Myös lapsuudenkodissani kuusi koristeltiin aivan joulun kynnyksellä, joko aatonaattona tai jopa vasta jouluaattona. Tänä vuonna aieon olla ajoissa liikkeellä, jo viikkoa tai paria aiemmin. Kauniista kuusesta on kiva nauttia pidempään ja luontevinta se on ennen joulua. :)

By Lassenin Kubus on meillä esillä ympäri vuoden. Se saa kauniin joulustailauksen hennosta kuusenoksasta. Myös mustikan- tai puolukanvarvut näyttävät kauniilta sen ympärillä.

PS. Jos jollakulla on vinkata joulukuusimyyjästä, joka tuo kuusia kotiin tänne Töölöön, niin saa vinkata alle. :)