Green wall

Iloista tiistaita! Näin asuntomessujen kohteessa neljä (”Mäihä Lusto”) kuvan viherseinästä ja sen inspiroimana poimin teille kuvia Pinterestistä. Olemme puhuneet jo aiemmin Patrikin kanssa, että olisi ihana toteuttaa viherseinä tulevaan asuntoon! En tiedä miten realistista se on (millaisesta hintalapusta puhutaan ja mitä järjestelyjä seinä vaatisi kastelun osalta), mutta aion ottaa selvää ennen seuraavaa remonttia. (Johon kyllä menee varmasti tovi, sillä nyt kesällä kotimme ei ole edes myynnissä).

Upeita kuvia googlaillessa ei voi välttyä pohtimasta missä määrin viherseinät on toteutettu kuvauksiin, messuille tai muuhun vastaavaan tapahtumaan. Ja miten hyvinä ne pysyvät ajan saatossa… Jakakaahan kokemuksianne alle, mikäli jollakulla on näistä enemmän tietoa.

Tai jos viherseinä tuntuu liian villiltä valinnalta, miten olisi vihreä seinä..? ;) Sininen on ollut vahvasti esillä länsinaapurissa jo pari vuotta, joten ennustan väripaletin kehittyvät vielä voimakkaampaan suuntaan.

Tänään olisi tarkoistus kuvailla illalla Katriinan kanssa, joten häneltä luultavasti asupostaus tulossa huomenna. :) Itse ajattelin taltioida vaatehuoneen kivan DIY-projektini sekä esitellä pikku-W:n tyyliä eli palataan vielä loppuviikon aikana!

COMMENTS