Belly basket in action

Myöhäistä keskiviikkoiltaa! Uusi kaunis riisikori innosti allekirjoittaneen heti kuvauspuuhiin, joten tänään kurkistetaan miltä alkuviikosta Nougatista löytämäni ruotsalaisen Afroartin ”belly basket” näyttää vauvateemaan stailattuna.

Löysin korin Nougatista Bulevardilta. Lisäksi sitä myy Helsingissä ainakin Tikau Korkeavuorenkadulla.

Rullasin valkoisen pinnasängyn vaihteeksi keittiön puolelle, ja ruokapöytä sai väistyä kuvausten ajaksi. Keittiön pöytä on itse asiassa nyt jumahtanut toistaikseksi saarekkeen eteen (blokaten kaikki kulkuväylät). Tuohon ikkunoiden eteen aukeni nimittäin aivan ihana valoisa leikkipaikka… <3 Ei siis mennyt kuin kolme kuukautta ja pikkuherra on pistänyt koko sisustuksenkin uusiksi. ;)

Kori on osoittautunut jo parissa päivässä äärettömän käteväksi. Kuten ennustinkin, se on helppo tempaista mukaan vaikka olohuoneeseen ja kerätä lelut siihen takaisin leikkituokion päätyttyä.

Pinnasänky – Baby Dan, Jollyroomista
Adventure-juliste – Miss Papperista 
Riisikori – Afroart, Nougatista
Leija-mobile – Ferm Living
Molemmat peitot (sekä sängyllä että korissa) – Bugaboo
Pilvityyny itse tehty
Lapsijuliste – The Birth Poster

Korjaus vielä edelliseen postaukseen: Vastaavaa Ikean koria saa kuin saakin tilattua nettikaupasta! Voiko tosiaan olla, että he muuttivat tätä samana päivänä, kun juttua kirjoitin..? Ehkä. Tai sitten katsoin väärin. Anyways, Ikean koria SAA tilattua nettikaupasta. Kiitos Reetta kun jätit kommentin! <3

Niin ja pussilakanapostaus on vielä työnalla. Eli vinkatkaahan alle teidän lemppareita! Etenkin kaikki graafiset ja mustavalkoset kiinnostavat.

Palataan taas! <3