Design Market - Vielä ehtii!

Aijai, ihan sattuu julkaista näin huonolaatuisia kännykkäkameralla napattuja kuvia, mutta aihe on niin tärkeä, että menköön!

Vuoden odotetuin design-festivaali, Helsinki Design Week, pyörähti käyntiin tällä viikolla, ja (ainakin yleisömäärällä mitattuna) yhtä sen päätapahtumaa vietetään tänä viikonloppuna Kaapelitehtaalla Helsingin Ruoholahdessa. Kyseessä on tietenkin joka vuotinen Design Market, joka kerää liki 200 näytteilleasettajaa muotoilun eri aloilta. Mukana on jokavuotiseen tapaan kotimaisia konkareita (kuten Woodnotes ja Vepsäläinen) sekä kymmenittäin pieniä käsityöläisiä ja vasta uraansa aloittelevia muotoilijoita.

Monille yrittäjille Design Market on myös taloudellisesti yksi vuoden kulmakivistä. Vaikka näin kuluttajan näkökulmasta hinnat ovat Kaapelitehtaalla selvästi normaalia edullisemmat (välillä alle puolet myymälähinnoista), yrittäjien taskuun niistä jää siltä enemmän katetta kuin myydessä tuotteita jälleenmyyjien kautta. Pyrinkin ostamaan design-aarteeni suoraan tekijöiltä, jos siihen suinkin vain tarjoutuu mahdollisuus. Ja löytyihän sitä ostettavaa tänäkin vuonna. Niistä lisää toinen kerta!

Design Market on avoinna tänään sunnuntaina 6.9. vielä klo 17 saakka eli vielä ehtii!

Hyväntuuliset Saana ja Olli olivat tänäkin vuonna näyttävästi esillä nimikkobrandillaan tutussa paikassaan aika keskellä salia.

Katseeni kiinnittyi kummasti jälleen keramiikkaan...

Himoitsen näitä Woodnotesin tyynyjä olohuoneeseemme. One day.

Coterie-IMG_0494.jpg

Leppoisaa sunnuntaita <3

P.S. Ensi kerralla tarkistan, että järkkärissä on muistitikku ja akku mukana :)