Bucket list for the summer

Joko teillä on kesä(loma)suunnitelmat tehty? Tai kuinka paljon ylipäänsä edes teette suunnitelmia etukäteen? Itse pidän siitä, että osa lomasta on plänätty ennakkoon. Jonkin verran pitää toki jättää aikaa kaupungissa ja saaressa haahuilulle, mutta esimerkiksi viikon lomamatka, jokin kaupunkiviikonloppu ja Hangon regatta ovat perinteisesti ankkuroineet meidän kesäloman. Muuten allekirjoittaneella on tapana turhautua, mikäli lomapäivät vain ”valuvat ohi” kaupungissa hengaillessa ilman, että jälkikäteen edes muistan mitä lomalla tuli tehtyä. Patrik nauraakin minulle, että stressaan kesällä enemmän (juurikin tekemättömyydestä siis) kuin työssä ollessani. ;)

Noh, tänä kesänä saan opetella jotain uutta. Tiedossa ei nimittäin ole lomamatkoja, pidennettyjä kaupunkiviikonloppuja tai muutakaan suunniteltua – eikä edes kesälomaa! Sen sijaan luvassa on rentoa yhdessäoloa koko loppuvuosi pikkuisen kanssa. <3

Aivan kokonaan ilman suunnitelmia en silti taida pärjätä. Vaikka suunnitelmat ovatkin tänä vuonna varsin pienimuotoisia, kirjoitin ylös (pienokaisen ehdoilla laaditun) kesän 2016 bucket-listan. Kiva palata tähän sitten syksyllä ja katsoa, mitkä näistä toteutuivat. :)

Kuvat: Pinterest 1.1 / 1.2 / 1.3 / 2.1 / 2.2 / 2.3 / 3.1 / 3.2 / 3.3

Päiväretkiä lähisaariin Helsingin ja Espoon edustalla on monia ihania pieniä saaria, joihin pääsee helposti yhdysveneillä. Vähintäänkin Suomenlinna, Pihlajasaari ja Liuskaluoto kuuluvat jokakesäisiin vakiokohteisiimme.

Puistopiknik Piknikkorin pakkaamme tänä kesänä toivottavasti monta kertaa! Heti kun imettämiseen tulee niin paljon varmuutta, että se onnistuu piknikviltin päällä, pakkaamme eväskorin ja suuntaamme Tähtitorninmäelle kulman taakse.

Girls’ night out Olimme eilen kolmisin kärryttelemässä Kaivopuistossa ja Kaivohuoneen kohdalla totesin Patrikille miten kaukaiselta tuntuu aika, jolloin liihotimme tyttöjen kanssa Kaivohuoneen terassilla pikkuhepeneissä joka viikonloppu. :) Nykyään allekirjoittaneet tulee juhlittua maksimissaan muutaman kerran kesässä ja tulevana suvena yksi bileilta taitaa olla jo hyvä saavutus, heh. Pitääkin laittaa tyttöjenilta heti kalenteriin, jotta se tulee varmasti pidettyä!

Kesäkirpputorit Minusta on ihana pysähtyä autolla ajaessa pienten paikkakuntien kesäkirppiksille ja ihmisten kotonaan pitämille pihakirppiksille. Olen varsin kranttu ostaja, mutta iso osa ilosta tulee onneksi jo aarteiden etsimisestä. :) Katsotaan tarjoutuuko kesäkirppiksiin tänä kesänä tilaisuutta, sillä olemme nyt ensimmäistä kertaa autottomia kun luovuin kaksipaikkaisestani.

Fiskars Haluaisin piipahtaa Fiskarsin kesänäyttelyssä Kasvu, tillväxt, growth, mutta tämänkin toteutuminen riippuu siitä, miten saamme autoa kesällä lainaan.

Jäätelö ja raikkaat salaatit Mitä olisi kesä ilman näitä! Eilen jo avasimme kesän terassisalaattikauden Ursulassa auringonpaisteessa. Jäätelötötterö odottaa vielä, mutta eiköhän sekin korjaudu pikaisesti. ;)

Mitä kivaa tekemistä te keksitte kesäiseen Helsinkiin? Olisi kiva saada vinkkejä!

Aurinkoista loppuviikkoa!