Chalmersgatan 5

Brrr miten kylmä tuolla - Helsingissäkin parin tunnin pasta -26! Jääpä ainakin aikaa bloggailla, kun ei tee mieli poistua sisältä mihinkään. :)

Sisustustrendit 2016 -postausta kuvittaessani törmäsin tähän upeaan asuntoon, joten pakko esitellä se teillekin. En ole julkaissut aiemmin vastaavia kotiesittelyjä, joten olisi kiva kuulla mitä pidätte ajatuksesta. :) Niin ja olkoon tämä nyt sitten vaikka minun ”blogiuudenvuodenlupaus” – aion jatkossa julkaista ja vastata teidän kommentteihinne entistä nopeammin. Olemme olleet välillä luvattoman hitaita paluupostin kanssa - kiitos kärsivällisyydestä! Jostain syystä en ole saanut ilmoituksia jätetyistä kommenteista mailiini asetusten mukaisesti… Jos ei saada sitä kuntoon, lupaamme harkita kommenttien julkaisua ilman esitarkistusta.

Asunto sijaitsee Göteborgin keskustassa, ”på en av stans mest eftertraktade adresser i hjärtat av Lorensberg/Vasastan”, eli ainakin välittäjän mukaan paraatipaikalla. Neliöitä on vain 55; kahden huoneen ja keittiön asunto vaikuttaa huomattavasti suuremmalta. Hulppea 3,5 metrin huonekorkeus mahdollistaa makuuparven, mikä lisääkin aina neliöitä. Kiitos avarasta vaikutelmasta kuuluu varmasti myös loistavalle kuvaajalle Anders Bergstedille.

Tämän asunnon jalokivi on ehdottomasti sen upea keittiö. Yläkaapiton avoin layout, syvänsiset kaapistot, nahkaiset vetimet ja carrara-marmorinen taso ovat lyömätön yhdistelmä, jossa en muuttaisi mitään. Mintunvihreään taittuva päätykaapisto on yllättävä veto, mutta toimii. Klassiset muurahaistuolit vanhan pöydän ympärillä istuvat kokonaisuuteen.

Myös lattia hipoo täydellistä. Juuri oikea, luonnollinen sävy, ja tilaan oikein mitoitettu kalanruotokuvio.

Seinät on jätetty valkoiseksi, kuten pienelle asunnolle suotavaa onkin. Lattialistoja ja ovia on sen sijaan sävytetty harmaaseen päin. Katon kipsilistat ovat kuin piste iin päälle.

Vinkkikiitokset asunnosta Trendenser-blogille! Lisää kuvia asunnosta löytyy Entrance maklerin sivuilta.

Peili ruokapöydän takana suurentaa tilaa. Kattovalaisimen johto on ilmeisesti kuljetettu lattianrajasta kulmaa pitkin kattoon. Yllättävää kyllä se ei juurikaan häiritse.

Viherkasvit tuovat tilaan lämpöä. TV-johdot on taidettu kätkeä kuvausta varten ;)

Neutraali kylpyhuone. Peilin kehysten väri voisi olla kylmempi.

Oma parveke olisi luksusta!

I found this amazing apartment when I was looking for illustrations for the Interior trends 2016 post, and I must share it with you too. This is the first “home visit” type of post in Coterie – would be great to hear what you think about the idea!

The apartment is located in the hearth of Gothenburg Sweden. It has only 55 square meters, but thanks to its “sleeping balcony” (and a great photographer Anders Bergsted!), it looks larger.

The kitchen is definitely the piece of jewelry in this home. A spacious layout, deep blue cabinets, leather details and a Carrara marble top make an unbeatable combination – I would not change a thing! I love also the flooring – just the right natural color tone and correctly sized herringbone tiles.

Thanks for this apartment tip belongs to Trendenser-blog! More pictures on the pages of Entrance makleri.