Babynest from BORN Copenhagen

Aurinkoista tiistaita! Jatketaan tänään taas meidän hyviksi havaitsemilla vauvantarvikkeilla. Tekstin yritänpitää lyhyenä, sillä kirjoitin jo ensimmäisestä babynestistämme täällä ja kerroin miten hurjan tyytyväisiä ollaan oltu unipesään. Se on kulkenut meidän mukana joka kerta myös saareen ja ollut edelleen mukana myös vaunuissa.

Niinpä hieman jo huolissamme katsoimme, kun ruotsalaisen babynestin mitat alkoivat käydä meidän pikkumiehelle vähitellen ahtaiksi. Miehellä on mittaa nyt noin 68 senttiä, joskin hän kyllä vielä mahtuu tähän ensimmäiseenkin siten, että babynest on avattu toisesta päästä.

Supersuloinen pupupuku löytyi Punavuoren peikosta ja kuuluu ruotsalaisen Mini Rodinin ns. pre-fall mallistoon

Olin kuitenkin mielissäni saadessani Coterie Kidsin Instagram-tilin kautta mahdollisuuden kokeilla myös kuvissa näkyvää uutta tanskalaista versiota. BORN Copenhagenin malli on identtinen: Molemmista saa toisen pään kokonaan auki. Ja patjat irrotettua. Kummassakaan ei valitettavasti saa irrotettua pyöreitä reunuksia, eli jos nestin haluaa pestä, se pitää laittaa reunoineen päivineen koneeseen.

Olen pessyt alkuperäisen ruotsalaisversion nyt muutaman kerran koneessa ja eihän se ihan yhtä ryhdikkään näköinen enää ole. Mutta kangas on säilynyt hyvänä! Ja kaikki tahrat ovat irronneet kivasti. Eli verrattain hyvältä näyttää näin neljän kuukauden jälkeenkin.

Ainoa ero näissä kahdessa mallissa on koossa. Ruotsalaisen unipesän sisämitat ovat
23 x 56 cm ja tanskalaisen BORN Copenhagenin mallin 30 x 70. Lisäksi tanskalaisessa on selvästi korkeampi muhkea reunus, joten ulkomitoiltaan ero on vielä suurempi.

Eli itse tekisin valinnan puhtaasti lapsen iän ja koon mukaan. Ja toki myös tyyli ratkaisee. Ruotsalaiset ovat yksivärisiä kun taas tanskalainen leikittelee printeillä.

Kauniin valasjulisteen olen saanut pieneltä brittimerkiltä Sweet Little Tinkersiltä Instagram-yhteistyön merkeissä. <3 Heitän IG-tili löytyy täältä ja tuotteita voi ostaa Big Cartellin kautta.

Ensi kerralla esittelen teille kolme upeaa kotimaista pikkuväkeen keskittyvää Instagram-tiliä, jotka ovat kanssani mukana käynnissä olevassa 200 euron sisustuslahjakortin arvonnassa. Osallistumisohjeet arvonnasta löydät CoterieKids:in Instagran-tililtä.

Eli kuulumisiin!