Easter deco & flowers

Pääsiäinen on saapunut asuntoomme ja nappasin sieltä täältä muutaman kuvan koristeluista. Vielä pari päivää, niin rairuohokin on valmis linssin eteen. :)

Sinnerlig-sarjan pullo on viimeisin sisustushankintani Ikeasta. Lähdin hakemaan sinne itse asiassa saman sarjan suurempaa kannellista vaasia, mutta harmikseni sitä ei ollut sillä hetkellä saatavilla. Mutta kaunis on tämäkin! Pikkuinen keramiikkapupu Arabian Heljä-sarjasta. Etualalla näkyvä rottinkituoli on huudettu Bukowskis marketista.

Noitia ei eilen näin kerrostalossa oven takana käynyt, mutta oli ilo bongata kaduilta muutamia pikkuvirpojia ajaessamme kaupungin läpi. Pajunkissat ovat kyllä tavattoman kauniita ihan ilman koristeitakin. Pidän etenkin näistä ”oikeista” luonnossa kasvaneista oksista; kukkakauppojen oksat näyttävät omaan silmään liian täydellisiltä.

A Finnish classic, Aalto vase from Iittala.

Pikkumunat ostin viime viikolla Krunikassa sijaitsevasta sisustusliikkeestä Olohuoneesta. Ja taitaa olla ensimmäinen kerta, kun keksin haileankeltaiselle mariskoolillekin käyttöä.

Another Finnish classic Mari bowl can be found both from Iittala’s and Marimekko’s collection. Big jar from Iittala.

HUOM: Sivustomme siirretään luultavasti alkuviikosta toiselle serverille. Joten älkää hämmästykö, jos Coterie.fi on jossain välissä koko päivänkin alhaalla.

Easter has arrived into our apartment! A couple more days and then the “Easter grass” is ready for a photo shoot as well. :)

FYI: We’ll make some updates this week, so do not be surprised if Cotere.fi is down at some point.

Energistä viikonalkua! | Have a great week!