Abbot Kinney, Venice, LA

Olemme olleet Parikin kanssa tämän viikon jo toimistolla, ja olinkin varautunut siihen, että työt alkaisivat ryminällä. Parempi näin; aika menee nopeasti kun on paljon mielenkiintoista tehtävää.

Nyt palataan ajassa meidän kesäloman ensimmäisiin viikkoihin, ja kurkistetaan Veniceen, (katu)taitelijoiden ja kirjavien kaupustelijoiden suosimaan kaupunginosaan Los Angelesissa.

Venicen rantaosuus, Venice Beach, on omaan makuuni hieman liian eläväinen (kts. alimmat kuvat), mutta muutama kortteli sisämaahanpäin mentäessä tulee vastaa Abbot Kinney, yksi Los Angelesin kiinnostavimmista shoppailualueista. Pienistä putiikeista, kahviloista ja ravintoloista tunnettu katu kannattaa koluta huolella. Monissa liikkeissä on vahva ”bohemian vibe” ja toiveikkaana voisi olettaa hintatasonkin olevan kohtalainen. Mutta ei kannata antaa hippimäisyyden hämätä; hintataso on useimmissa liikkeissä korkea, vaikka sisustukseltaan ne voivat olla lähes jopa kaoottisia eikä vaatteiden merkit sanoisi entuudestaan mitään.

Pohjoismaalaista designia myyvä Huset.

5 Points

Tradesmen Los Angeles myy hipster-henkisiä miestenvaatteita (not a surprise). Maskuliininen, kaunis esillepano.

Illestava sunglasses oli juuri avannut Abbot Kinneylle oman liikkeensä. Jäi vähän kaivelemaan, etten ostanut yhtä paria… Next time!

Lontoolaisen merkin pop-up store; brandi ei valitettavasti tallentunut kameralle.

rag & bone, kivoja perusvaatteita sekä miehille että naisille.

Esimerkki hieman boheemimmista pikkuliikkeestä. Itselleni tarttui täältä mukaan sulin koristeltu hattu. Tulette varmasti näkemään syksyllä!

Alla kuvia aivan mahtavasta uudesta kahvila-deli-bakerysta Gjustasta - vastaavia paikkoja myös Helsinkiin, kiitos! Mainittakoon, että Gjustaan kävelee Abbot Kinneyltä noin 10 minuuttia ja se on keskellä-ei-mitään ja ulkoapäin kovin vaatimaton. Onneksi ei luovutettu.

Coterie-DSC06222.jpg

Ihanaa kesäistä viikonloppua!

 

Venice Beach