Mökkituliaisia

Terveiset saaresta! Tultiin tänne juuri juhannuksen viettoon, ja ennätin pikaisesti viimeistellä teille oheisen Juhannuskollaasin ennen dinneriä. Ajatuksena oli kerätä kauniita mökkituliaisia ja ainakin omaan silmään nämä näyttävät kaikki ihanilta. <3

1. Verso Designin Viilu-leipäkori, S-koko n. 30€ esim. Finnish Design Shopista. Voi miten näen tämän jo tulevan kesäpaikkamme pöydällä. Enää puuttuu vain se oma saari. ;)

2. Iris Hantverkin pyöreä harja, n. 31€ esim. Finnish Design Shopista.

3. Lumi Koivu kylpysuola, 69€. Yksi kauneimpia pakkauksia.

4. Bird House Finlandin linnunpönttö, 49€ esim. Finnish Design Shopista. Tätä kesää ajatellen on jo myöhäistä, mutta oiva mökkituliainen silti! Juuri puhuttiin viime kerralla, että pitää saada linnunpönttöjä tiirailuetäisyydelle terassista.

5. Tuore leipä Keisarilta. Käytän tätä hyvin usein tuomisena, kun haluan viedä jotain pientä ja helppoa. Eilen vein naapurissamme sijaitsevasta leipomosta tuliaisena leivän, jossa oli valkosuklaata ja vadelmia – oli kuulemma super hyvää!

6. Kosmetiikkaa Lilla Bruketilta. Mitä tahansa valitsetkin, et voi valita väärin!

7. Lapuan Kankurit – Melkein tuote kuin tuote istuu haaveideni mökkimaisemaan.

8. Nikarin lepästä valmistettu saunajakkara, 371€ esim. Finnish Design Shopista.

9. Eva Solon To Go -grilli, n. 200€ esim. [Finnish Design Shopista)(http://www.finnishdesignshop.fi/piha-puutarha-grillit-grillausvalineet-grilli-musta-p-7956.html). Itselleni täysin uusi tuttavuus – upea!

10. Pakastettu vihta on oiva tuliaislahja myös kaupungissa juhannustaan viettävälle. Esim Finnvihta.

Tarkoitus olisi napsia muutama kuva viikonlopun aikana saaristolaistunnelmista; katsotaan ehdinkö julkaisemaankin niitä jo viikonlopun aikana. Oikein ihanaa Juhannusta kuitenkin jo tässä vaiheessa!