Home visit at Busk family in Copenhagen

Baby gear -hankinnoissa se tämäkin päivä niin vain vierähti! Ei löydetty mistään turvallista hoitotasoa 40-senttiä leveän pyykinpesukoneen päälle, joten päätettiin nikkaroida sellainen itse. Nyt ollaan jo niin pitkällä, että taso on suunniteltu ja osat odottavat sahattuna eteisessä. Yritän napsaista jonkun kuvan vielä loppuprosessista ja postata tännekin DIY-ohjeet – ainakin, mikäli lopputuloksesta tulee yhtään sellainen kun olen visioinut. ;)

Viikon home visit –postaus vie meidät tällä kertaa Köpikseen äärettömän kauniiseen asuntoon. Koristeellisten stukkojen ja kalanruotoparketin yhdistelmä on jo yksinään niin upea, että asunnon sisustus onkin fiksusti pidetty avarana ja yksinkertaisena – paikoin jopa maskuliinisena.

Stine ja Henrik Busk ovat sisustaneet asunnon pitkälti huutokauppalöydöin. ”Elämän jäljet saavat näkyvä” pariskunta kertoo Bo Berden, norjalaisen sisustuslehden, haastattelussa.

Industrial-henkinen kattolamppu luo vahvan kontrastin kipsikoristeille. Charles ja Ray Eamesin suunnittelema ruokapöytä löytyy Vitran mallistosta. Taustalla upeat jättitaulut! Ne näyttävät kulkeneen pariskunnan mukana jo tovin, sillä jos googlaa pariskunnan nimellä, löytyy ainakin yksi toinenkin asunto, jonka seiniä nämä taulut koristavat. Mm. täällä esitellään toinen pariskunnan koti joulutunnelmissa.

Loikoiluun kutsuva sohva on Ligne Rosetin Togo.

Huomaa olohuoneessa yksinkertaisempi (joskin kaunis) kattolistoitus. Takaa pilkistävässä makuuhuoneessa näkyy perinteinen lankkulattia. Asunnon ainoa pieni miinus tuleekin yhtenäisyyden puuttumisesta.

Suurkiitokset vielä Vaaleanpunaisen hirsitalon Marjalle, jonka sivuilta tämän blogeissa kiertäneen asunnon bongasin! <3 Alunperin asunto on ilmeisesti ensiesitelty tosiaan Bo Berden sivuilla ja kuvat on napannut sisustuksiin erikoistunut Birgitta Wolfgang Sisters Agencylta. Kuvat poimin kuitenkin Pinterestistä (löytyvät esim. kuvaajan nimellä), sillä tuntuu, että tällöin ne ovat jotenkin ”vapaampaa riistaa”.

Ja nyt: iiiihanaa pääsiäistä ja minilomaa! Katriinalta luvassa luultavasti huomenna meikkipostaus ja itseltäni ylihuomenna viimeiset pääsiäiskuvat. Eli toivottavasti nähdään pian!

Taulut tuovat moderniin keittiöön persoonallista ilmettä. <3 | All pictures from Pinterest (originally for Bo Berde (I think) by Birgitta Wolfgang from Sisters Agency

This week’s home visit takes us to Copenhagen to this stunning apartment. It’s so perfect I could carry in our pieces of furniture right away! :) The stucco ornaments on the ceiling and the old herringbone floor combined with modern, industrial, almost a bit masculine interior create an eclectic combo.

The Busk family, interviewed by a Norwegian interior magazine Bo Berde, tells that they have acquired most pieces of furniture from auctions: “The lived life should show”, the family describes.

Now Happy Easter and relaxing mini-break! And hope to see you soon again!