Parketti edistyy pala palalta – Viikon 22 remonttikuulumiset

20180602Coterie-01095.jpg

Viikoittainen pikainen remonttipäivitys: Parketinasennus on edennyt jo olohuoneen puoliväliin, jipii. Eli meidän master bedroom, keittiö ja aula ovat nyt kokonaan kauniin mosaiikin peittämät. Alkuviikosta olisi tarkoitus napata muutama vähän siistimpi asennuskuva vielä; näissä kun tavarat ovat hujan hajan. Mutta lupasin, että sietäisin epätäydellisyyttä täällä remonttiblogin puolella :)

Lisäksi meidän remonttimiehet olivat vielä eilisen viimeistelemässä vihoviimeisiä yksityiskohtia sekä pikkuisia kolhuja, joita oli päässyt jo syntymään telineitä purkaessa. Ihan viimeinen tarkistus taidetaan tehdä vielä sitten, kun meidän tavaratkin on muutettu.

20180602Coterie-01099.jpg
20180602Coterie-01106.jpg

Viikon kohokohta oli kuitenkin vuokra-asunnon irtisanominen. Eli neljän viikon kuluttua meidän olisi määrä asua uudessa kodissa! Tuntuu niin hyvältä, lähes epätodelliselta. Itselleni oli erityisen tärkeää, että pääsisimme viettämään kesäloman Ullanlinnassa ja laittamaan rauhassa uutta kotia. Taitaa olla ensimmäinen kesä, kun en kaipaa minnekään kauemmas reissuun :)

Tiukka loppurutistus on kyllä vielä edessä ja kaikki on aikataulutettu päivälleen… Katsotaan nyt saadaanko keittiön tasoja siihen mennessä; niiden mitat voidaan nimittäin ottaa vasta kun keittiö on paikoillaan. Sähkömies on myös jäämässä Juhannuksesta lomalle eli pahimmassa tapauksessa elämme pari viikkoa ilman sähköjä ja syömme sitten ulkona sitäkin enemmän.

Aurinkoista sunnuntaita!