Matri-koiranpeti

Onko ruudun silla puolen muita, joilla on hirmuinen koirakuume? Olen puolitosissani yrittänyt ylipuhua Patrikia koiran hankkimiseen jo tovin, vaikka tiedän, että kahden päiväkoti-ikäisen täyttämät arkiaamumme eivät juuri nyt kaipaa koiranulkoilutuslenkkejä. Olemme molemmat vahvasti koiraihmisiä, mutta vielä täytyy malttaa ainakin muutama vuosi, ennen kuin perheemme jalkaluku voi kasvaa viidelläkymmenellä prosentilla. :)

Koirakuumeeni nousi uusiin astelukemiin, kun työkaverini bichon frisé -pentu piipahti kylässä. Koronasta johtuen olemme nähneet tiimini kanssa välillä meillä kotona, ja tottahan toki myös koirat on otettava mukaan! Sain yhden workshop-päivän päätteeksi tilaisuuden napata myös muutaman kuvan Maxin tyylikkäästä pedistä, joka kuuluu laadukkaista sängyistään tutun Matrin valikoimiin. Eikö olekin ihana!

Coterie-DSC03426.jpg
Coterie-DSC03454.jpg
Coterie-DSC03476.jpg
Coterie-DSC03494.jpg

Laadukas koiranpeti olisi muuten aivan loistava (joulu)lahjavinkki sellaiselle, jolla on jo melkein kaikkea. Harvalla nimittäin on kuitenkaan näin tyylikästä sänkyä eläinystävälleen! Matrin koiranpeti suunniteltiinkin alun perin merkin omistajien omien koirien nukkumapaikaksi. He halusivat suunnitella lemmikeilleen nukkumapaikan, joka olisi yhtä kutsuva kuin heidän vuoteensa.

Maxilla on käytössään S-kokoinen Wooly-kankainen peti sävyssä Ivory melange. On pysynyt kuulemma uuden veroisessa kunnossa vaaleasta sävystä huolimatta villan likaa suojaavan ominaisuuden ansiosta. Omaan silmääni myös ruskeampi sävy Taupe näyttää upealta. Enää puuttuu vain se koira – tai siis hauva, kuten meidän nuorimmainen sanoo. :)

Coterie-DSC03486_1.jpg

P.S. Täältä voi lukea meidän ihanasta mittatilauksena tehdystä Matri-sängystä, johon sain alennusta blogi- ja kuvausyhteistyön johdosta. Meillä on sänkyyn kahdet eri päälliset; tällä hetkellä se on verhottu okran ja oljen sävyihin; kuvissa harmoninen harmaa.

Ensi kerralla juttua meidän olohuoneesta; luultavasti jo ensi viikolla :)