Unelmieni laukku - Little Liffnerin Tulip tote

Tervehdys pitkästä aikaa! Kiva päästä viimein päivittämään blogia; edellisestä postauksesta ehtikin vierähtää tovi.

On ollut ihana palata töihin (itse asiassa jo kesäkuun alussa), mutta välillä meinaa kyllä vuorokauden tunnit loppua kesken, kun yrittää tasapainoilla haastavan työn ja kahden ihanan pienen lapsen kanssa. Ourani muistuttelee nytkin, että pitäisi olla jo nukkumassa, mutta halusin kuitenkin edes lyhyesti tulla kertomaan, että kaikki täällä hyvin. <3

Ja vinkkaamaan tästä ihanasta Little Liffenerin laukusta! Löysin tämän pienen ruotsalaisbrandin Instragramin kautta (kuinkas muutenkaan) reilusti yli vuosi sitten jo, ja harkitsin pitkään, josko uskaltaisin tilata laukun vain kuvien perusteella. (Poden tunnontuskia turhista hankinnoista ja myös siitä, jos tavarat lähetetään (ja palautetaan) vaikka toiselta puolelta maailmaa, joten harkitsen nykyisin todella tarkkaan, mitä todella haluan ja tarvitsen.)

DSC03337-littleliffner.jpg

Olin etsinyt uutta työlaukkua jo ainakin pari vuotta, ja selannut varmasti vähintään sadan eri brandin mallistot useampaan kertaan. Tässä laukussa yhdistyy kaikki mitä etsin: kaunis minimalistinen epäsymmetrinen muotoilu, riittävä koko (jotta laukkuun mahtuu läppäri), ei huutavia logoja tai muita voimakkaita brandielementtejä, viimeistelty fiilis ja kuitenkin järkevä hinta. Check, check, check!

DSC03358-littleliffner.jpg

Uuden mallin kiinnitys on toteutettu nepparilla; tässä vanhemmassa vielä ei-niin-käytännöllinen solki.

Löysin tämän luonnonvalkoisen kappaleen vielä huikeasta alennuksesta. Tämän klassikkomallin (open Tulip tote, large) normaalihinta on reilut 500 euroa, mutta tästä maksoin muistaakseni vain about puolet.

Laukku oli jopa sen verran edullinen (verrattuna moneen muuhun vastaavaan), että mietitytti onko se tarpeeksi laadukas, mutta olen ollut tyytyväinen. Nahka on pysynyt todella siistinä. Hitusen laukku on painunut joistain kohdista kasaan, kuten kuvistakin näkyy, mutta käytössä tätä ei huomaa.



DSC03385-littleliffner.jpg
DSC03392-littleliffner_1.jpg

Ohessa näkyy myös syyskuinen lookkini, jonka puin kesän viimeisinä lämpöisinä päivinä toimistolle. Kotimaisen Tauko Designin simppelissä t-paidassa on kivat pienet laskostuksen olkapäillä. Ja Totemen Original-farkut ovat juuri täydellisen väriset ja pikkuisen vajaamittaiset. Mainittakoon, että nämä ovat muutes ainoat käytössäni olevat farkut.  

Pidin laukusta itse asiassa niin paljon, että päätin tilata syksyksi tummemman version, joten nyt on laukkuostokset tehty moneksi vuodeksi :)   Yritän ottaa siitäkin lähiaikoina kuvia ainakin Instagramin puolelle, joten pysykäähän kuulolla.

Ihanaa syksyä!