Marimekon Taifuuni-paita

Olipa kiva pukeutua tällä viikolla todella pitkästä aikaa skarppiin kauluspaitaan. Viime päivät, viikot ja kuukaudet ovat menneet enimmäkseen collegepuseroissa (varmaan sielläkin?), joten tuntui hyvältä laittaa korvakorut korviin ja vähän punaa huuliin, kun kertasimme strategiaamme koko henkilöstölle Teamsin välityksellä. Kovasti jo odotan, että pääsisi jälleen toimistolle!

Mitä mieltä olisitte muotipostauksista välillä..? En halua liikaa postailla näitä asukuvia, sillä pelkään, että se alkaa muuten vaikuttaa ostokäyttäytymiseeni. (Eli että ostaisin vaatteita normaalia enemmän.) Mutta halusin vinkata teille tästä ihanasta Marimekon Taifuuni-paidasta. Tai mallin nimi on itse asiassa Veytys ja siinä on oranssinpunainen-turkoosi Taifuuni-kuosi painettuna etumuksessa. Olen niin innoissani tästä; juuri sellaista uudistumista, mitä brandiltä toivon.

Coterie-DSC04708.jpg
Coterie-DSC04705.jpg
Coterie-DSC04713.jpg

Kun näin paidan ensimmäisen kerran piirroskuvana, en uskonut tykästyväni siihen, sillä värit eivät ole omaan vaatekaappiini sulahtavia. Mutta kirkkaat värit tuovat tähän muuten klassiseen paitaan juuri sopivasti särmää.

Paidan leikkaus on käsittääkseni uusi ja heti napakymppi. Juuri sopivasti istuvuutta ja kuitenkin myös väljyyttä etenkin takana. Itse olen 174 cm ja n. 65 kg ja päälläni on koko 38; arvoin sen ja koon 40 väliltä, sillä kauluspaita saa mielestäni jäädä väljäksi. Otin kuitenkin pienemmän, sillä tämä istuu kauniimmin olkapäistä.

Coterie-DSC04709.jpg
Coterie-DSC04710.jpg

Olisi ihana kuulla, mitä te pidätte tästä! Hitti vai huti? Voi jakaa mielipiteitä.

Ihanaa viikonloppua!