Kylpyhuoneen mood board

Työviikko jälleen paketissa ja ajattelin kirjoittaa hieman remonttisuunnitelmien edistymisestä. Paljon onkin ehtinyt tapahtua, vaikka töissäkin on riittänyt vilskettä ja lisäksi viikkoa on värittänyt lasten sairastelu (nuorimmainen on toistamiseen flunssassa). Yritän joka ikinen päivä kuitenkin tehdä edes jonkun pienen jutun kodin hyväksi – oli se sitten vaikka yhden muuttolaatikon purkaminen tai vaikka Bukowskisin valikoiman selaaminen lasten nukahdettua.

Isoja sisustusjuttuja tällä viikolla on ollut mm. kylpyhuoneemme sisustusarkkitehdin varmistuminen, jee! Tästä kirjoitan teille ihan oman postauksensa fanfaarien kera viimeistään sitten, kun ensimmäiset luonnokset ovat valmiit. :) Myös kylpyhuoneen kumppanit alkavat hahmottua, näistäkin lisää aikanaan.

Niin ja ehdinhän piipahtamaan pienen nuhanenämme kanssa vielä Skannossakin. Odotin kesällä avatuilta tiloilta paljon (onhan puitteet Erottajalla omassa sfäärissään!) ja silti paikka onnistui yllättämään. Niin paljon kaunista designia huone toisensa perään. Käykää ihmeessä piipahtamassa! IG stooryjen puolella parhaita paloja; löytyvät myös profiilin highlighseista Helsinki-kansiosta, jonne kerään käymisen arvoisia sisustusliikkeitä, kahviloita, näyttelyitä jne.

Päällimmäisenä pohdinnassa tällä viikolla on ollut kuitenkin kylpyhuoneemme materiaalivalinnat, joita pääsinkin jo sparrailemaan sisustusarkkitehtimme kanssa. Tässä jo vähän fiilistelyä. Punaisena lankana on minimalistiset sulavat muodot sekä kulmikkaan ja pyöreän sopiva balanssi. Siinä missä aiemmin olin hyvin kantikas, kiinnostaa nyt kaikki orgaaninen ja asymmetrinen.

Juuri mitään ei ole materiaalien osalta vielä lukittuna, mutta tyyli tulee olemaan mood boadin mukainen. Talon 20-lukua olisi tarkoitus tuoda ripaus esimerkiksi ammeen, valaisimien tai peilin muodon kautta. Odotan inolla, mitä sisustusarkkitehtimme keksii!  

Kaikki kuvat lainattu valmistajilta.

Kaikki kuvat lainattu valmistajilta.

  1. Kaunis minimalistinen Laufenin Val-amme.

  2. Kartell Laufen mattavalkoinen wc-pönttö kovalla kannella. Tämä meillä oli myös edellisessä kodissa. Ja edelleen kaunein wc, jonka olen löytänyt. (Ei kyllä täysin ongelmaton; palataan asiaan stoorien puolella jossain vaiheessa.)

  3. Astro Orb – rakkautta ensisilmäyksellä.

  4. Jos voittaisin lotossa - Salvatorin huikea marmorikuutiosta veistetty amme <3 Hintaa reilut 32k€….

  5. Tapwellin integroitu mattamusta suihku. Tyyppihyväksyntöjä odotellessa! Toivotaan, että hyväksynnät ehtivät tulla ennen kuin meidän pitää tehdä lopullinen valinta.

  6. Aivan huikea toteutus ACV interiorsilta – kannattaa ottaa heidät Instagramissa seurantaan!

  7. Ovaali kaunis allas Alice Ceramica. Selvittelyssä vielä istuuko posliini väri Laufenin pöntön ja mahdollisen ammeen kanssa.

  8. Tapwellin musta huuhtelupainike integroidulle wc:lle. (Viimeksi tein virheen ja otin valkoisen – ne näyttävät mielestäni kaikki jotenkin halvoilta.)

  9. Salvator-haaveilua osa kaksi.

  10. Ferm Livingin kiva metallinen kaappi sormilasilla.

  11. Vola – perfection!

 

Olisi ihana kuulla, millaisia ajatuksia tämä teissä herätti.

Leppoisaa viikonloppua kaikille!