Volan hana LVI-verkkokauppa.fi:sta

Collaboration I Yhteistyössä LVI-verkkokauppa.fi:n kanssa

Ihanaa päästä kirjoittamaan teille pitkästä aikaa! Blogikirjoittelu on jäänyt vähemmälle, sillä olen jakanut liki päivittäin remonttivideoita IG-tilini puolella @CoterieOfficial. Se on niin paljon vaivattomampaa ja varmasti alusta, jolla tekin ison osan ajastanne vietätte. (Jälkikäteen blogiin löytäneille todettakoon, että lähes kaikki remonttistoorini löytyvät tallennettuna IG-profiilini highlights-kansioista. Yhteen kansioon mahtuu ”vain” sata stooria, joten tällä hetkellä mennään kansiossa Reno 4/4).

Samanaikaisesti uskon vakaasti, että etenkin sisustuksen puolella myös blogit tulevat säilymään, sillä blogissa pystyy ihan erilailla syventymään eri teemoihin. Ja moni teistäkin eksyy tähän kirjoitukseen vielä vuosienkin päästä googlen avainsanojen ohjaamana. No mutta aloitetaan.

Tänään esittelyssä ehkä asuntomme kaunein yksityiskohta – keittiön upea hana. Olen haaveillut Volan hanasta jo ensimmäisestä yhteisestä kodistamme lähtien ja kiitos LVI-verkkokauppa.fi:n tästä unelmasta tuli tänä syksynä totta. <3

Volan tuotteet valmistetaan käsityönä Tanskassa ja jokainen hana räätälöidään tilauksen mukaan. Ja jos valikoimista ei satu löytymään mieleistään, mittoja pystyy myös viilaamaan. Meidän hana (malli 590H-70) on vakiomitoitusta normaalia korkeampi (29 cm), sillä kaunis minimalistinen kaari sai muutamalla lisäsentillä lisää ylväyttä ja nousee vielä paremmin esiin kokonaisuudesta. Nyt se on kuin koru ja nostaa mielestäni koko keittiön ”uudelle tasolle”.

Pakko tämän kuvan yhteydessä mainita, että meidän upea tammilattia näyttää tällä hetkellä todella surkealta ja kuluneelta. Remonttifirma pesi sen liian voimakkailla aineilla, joten kaikki öljy katosi :( Eli uusintaöljyäminen vielä edessä…

Volan tuotteet kannattaa tilata kotimaiselta jälleenmyyjältä, jotta saa tarvittavat neuvot ja ohjeistukset maakohtaisia määräyksiä sekä tilan asettamia vaatimuksia ajatellen. Hanoja ajatellen juoksuputken liikerajoitus tulee päättää jo tilauksen yhteydessä ja esimerkiksi suihkuja voidaan rakentaa monipuolisesti osista. Seinäasennettavien upotettavien hanojen tilauksen yksityiskohdat riippuvat osittain kohteesta, johon ne asennetaan. Näissä pohdinnoissa LVI-verkkokauppa.fi:sta oli korvaamaton apu.

Eri mallien lisäksi eri värivaihtoehtoja on kymmeniä. Meidän keittiön hanan väri on arvokkaamman hintaluokan exclusive-mallistoon kuuluva harjattu kulta, mutta myös vakiosävyistä löytyy näyttävä kattaus sävyjä. Harjaus tuo hanaan ihanan mattaisen pinnan, johon ei tartu sormenjäljetkään. Messinkiin verrattuna sävy on hieman keltaisempi / kylmempi. 

Osa sokkeleista on vielä asentamatta, ilmaistointikanava fiksaamatta ja takaseinässä on toistaiseksi vasta pohjamaali… Mutta jotenkin kiehtoo kuvissa nykyään tämä keskeneräisyys! Mainittakoon myös, että kuvia ei ole juuri lainkaan editoitu. Ainoastaan jotain kuvaa hieman suoristin ja rajasin uudelleen.

Hanan ohjaus tapahtuu kokonaan tuosta oikeanpuoleisesta ”nupista”. Toinen nuppi on puolestaan asianpesukoneen sulkuventtiili. (Olen ymmärtänyt, että tämä astianpesukoneventtiili on hyvin pohjoismainen juttu, joten vastaavia ei maailmalta käsittääkseni löydy.) Niinpä kahlasin koko Instagramin ja Pinterestin etsiessäni hyvää referenssikuvaa vastaavasta hanasta kahdella nupilla. Verrokkeja löytyi kovin niukasti, mutta onneksi uskalsin luottaa intuitioon ja asentaa nupit juuri näin eli samalle puolelle hanaa. Tästä tulee juuri hakemani moderni fiilis. (Mietimme asentajan kanssa päämme puhki miten lähellä nupit voi sijoittaa ilman, että ne kolahtavat ääriasennoissa toisiinsa kiinni. Saa laittaa viestiä ja kysyä meidän mitoitusta, jos joku teistä on joskus saman tilanteen edessä.)  

Jos haaveilet tästä kaunottaresta, niin kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä LVI-verkkokauppa.fi:n asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@LVI-verkkokauppa.fi). En ole missään törmännyt yhtä osaavaan ja ystävälliseen verkkokauppaan, joten rohkeasti vain sinne viestiä. 😊

Ja vielä lopuksi: Toiset näkevät hanan ns. arkisena välttämättömyytenä. Itselleni Volan hana edustaa korkealuokkaista käsityötä ja minimalistista designia parhaimmillaan. Meillä hana on koko keittiön keskiössä oleva esteettinen yksityiskohta, joka tuottaa mielihyvää vuosien ja jopa vuosikymmenien ajan. Se muistuttaa olemassaolostaan päivittäin, joten ehdottomasti jokaisen euron arvoinen. Toiset lähtevät summalla ulkomaille; minä ihastelen kotona hanaani. 😉

 Kiitos vielä kerran LVI-verkkokauppa.fi sekä Inno! <3

* Hanasta saatu alennusta SoMe-näkyvyyttä ja valokuvia vastaan.