Kaunis vuokra-asuntomme vapautuu! 65 m2 Taka-Töölöstä

Tervehdys pitkäksi venähtäneen, täysin suunnittelemattoman tauon jälkeen! Paljon positiivisia asioita on ehtinyt tapahtua ja kuviot ovat menneet monella tapaa uusiksi. Raotan niitä seuraavassa postauksessa enemmän, mutta tänään vinkkaan meidän kauniista vuokrakodista, jonka olemme haikein mielin päättäneet jättää ennakoitua nopeammin. Olemme viihtyneet asunnossa äärettömän hyvin, joten käsi sydämellä voin suositella tätä kaikille asuntoa etsiville!

Näkymä koko asunnon läpi - Suosikkikohtani <3

Asunnossa on ”vain” 65 neliötä, mutta todella fiksun pohjansa ansiosta se tuntuu selvästi tilavammalta. Asunnossa on kolme suunnilleen saman kokoista huonetta, jotka on yhdistetty toisiinsa huoneiden keskeltä vanhoilla kauniilla pariovilla. Lisäksi kaikkiin huoneisiin menee huoneiden päädyistä myös ns. ”normaalit” ovet. Joten asuntoa pääsee kivasti konttaamaan ja juoksemaan ympäri monesta suunnasta. ;)

Asunnon kylpyhuone + wc sekä keittiö on remontoitu pari vuotta sitten. Pariisilaishenkinen tiililadonta on ollut onnistunut valinta keittiön sivuseinään. (Samaa laattaa myös wc:stä.) Modernin keittiön parina on valkoiseksi maalattu lankkulattia, koristeelliset peiliovet ja noin 2,8-2,9 metriin nouseva huonekorkeus. Monella tapaa sisustajan unelma siis!

 

Kolmesta isosta ikkunasta tulvii asuntoon valoa. <3

Asunto sijaitsee Mannerheimintiellä Taka-Töölössä stadionin kohdalla (Mannerheimintie 39). Alkujaan en kohteesta kiinnostunut, sillä pelkäsin asunnon olevan meluisa. Huoleni oli kyllä aivan turha. Asunnossa on niin hyvät ikkunat, että kadulta kuuluu todella vähän ääniä. Ja raitiovaunupysäkki on aivan oven edessä, joten keskustaan pääsee alle kymmenessä minuutissa.

 

Makuuhuoneen oikeanpuoleisella seinustalla  on paljon säilytystilaa valkoisten lasisten liukuovien takana. Ikkuna vasemmalla ei päässyt kuviin, sillä sen edessä oli kuvaushetkellä Patrikin ei-niin-esteettiset tietokone-screenit...  Päätyseinässä on kaunis harmaaseen taittuva sininen sävy. Asunnon muut seinät ovat valkoiset. 

Bonuksena saa vielä äärettömän mukavan vuokraemännän ja -isännän, joihin olemme ystävystyneet ja tulemme varmasti pitämään yhteyttä vielä muutettuammekin! <3

Asunto vapautuu meiltä näillä näkymin to 23.2. eli muuttamaan pääsee halutessaan jo ennen kuunvaihdetta. :)

Niin ja se hinta. 1290 euroa kuussa + vesi ja sähkö. Eli varsin kohtuullinen. Näin kivoja vuokra-asuntoja ei ole usein tarjolla! 

Luotettava, siisti, tupakoimaton vuokralainen löytynee jälleen joko viidakkorummun tai FB:n ”Vuokra-asunnot Helsinki” -ryhmän kautta… Joten laita pian viestiä alle tai seuraa ko. FB-ryhmää, mikäli olet kiinnostunut! Vuokraemäntämme Annika lupaili laittaa sinne viestiä ilmeisesti huomenna.

Onpa sääli lähteä. Niin monesta syystä. Muuta super kivoja uudistuksia luvassa! Palataan niihin. :)