Uusi lastenhuone

Olipa ihana aurinkoinen viikonloppu! Lähdettiin koko perheen voimin heti aamusta liikkeelle Kaivopuistoon ja eilen seikkailtiin Keskuspuiston metsissä. Jos jotain hyvää pitää tästä koronakeväästä etsiä, niin ainakin on tullut liikuttua enemmän luonnossa. Eilen nähtiin kevään ensimmäinen sammakko ja tänään kuunneltiin lintujen upeaa konserttia.

Toinen hyvä puoli kotoilussa on ollut ns. ikuisuusprojektien edistäminen. Olen viimein ripustanut seinille tauluja ja tilannut olohuoneeseen muun muassa uuden ihanan nojatuolin – palataan näihin molempiin vielä omina postauksinaan.

Klassinen Ton-tuoli kuuluu myös korona-ajan hankintoihin. Argh, tämän kaaren jalkalista on vieläkin viimeistelemättä. Ennen mammiksen loppua sen on oltava valmis, I promise!

Klassinen Ton-tuoli kuuluu myös korona-ajan hankintoihin. Argh, tämän kaaren jalkalista on vieläkin viimeistelemättä. Ennen mammiksen loppua sen on oltava valmis, I promise!

20200419-02675.jpg
20200419-02685.jpg

Toteutimme viikonlopun aikana myös pitkään harkinnassa olleen muutoksen huonejärjestykseen ja vaihdoimme W:n ja meidän makuuhuoneiden paikkaa päikseen. W:n huone on ollut kadun puolella ja vaikka kyseine katu onkin hyvin rauhallinen, alkaa sinne kuulua aamuisin vähitellen ääniä kaupungin heräillessä. Meidän master bedroom on taas auennut sisäpihan suuntaan, joten tulimme siihen tulokseen, että se voisi olla lapsille jatkossa parempi.

Kooltaan molemmat huoneet ovat suuria, joten sisarukset mahtuisivat kumpaan tahansa. Ja tyyliltäänkin huoneet ovat varsin samankaltaiset: molemmissa huoneissa on harmaat sienät; sisäpihanpuoleisessa hieman tummemmat. Kadunpuolen huoneessa on kaksi upeaa ikkunaan, joten se on ehkä aavistuksen valoisamman tuntuinen.

20200419-02688.jpg
20200419-02695.jpg
20200419-02697.jpg
W tuli ex tempore pelaamaan aakkospeliä sohvalle. Oli ihana saada hänestä samalla pitkästä aikaa muutama kuva <3

W tuli ex tempore pelaamaan aakkospeliä sohvalle. Oli ihana saada hänestä samalla pitkästä aikaa muutama kuva <3

Mitä mieltä olette lopputuloksesta? Olen itse todella tyytyväinen! Ja huone tuntuu ihan uudelta, vaikka kaikki kalusteet ovatkin vanhoja. Osa kaapeista (mm. Doorien senkki) jäi meidän uuteen makuuhuoneeseen, sillä uudessa lastenhuoneessa on säilytystilaa yllin kyllin upotetuissa kaapeissa.

Kaapistot nielevät edelleen valtaosa myös minun ja Patrikin vaatteista, joten logistiikaltaan ratkaisu ei ole ihan optimaalisin. Jos oltaisiin jäämässä asuntoon pysyvästi, teettäisin kunnon kaapistot myös toiseen makuuhuoneeseen.

Keskimmäisessä kaapissa on piilossa myös meidän televisio. Katsomme sitä vain ja ainoastaan W:n kanssa, joten se sopii lastenhuoneeseen paremmin kuin hyvin. Tätä varten huoneeseen tarvitaan toki siis myös sohva. Hakolan Lazy istuu sinne täydellisesti ja toimii samalla kätevänä varavuoteena, jos täytyy vaikka nukuttaa lapsia.

Varjopuolena on, että olohuone on tällä hetkellä kovin autio. Pitää miettiä hankimmeko sinne vielä toisen sohvan. Tuskin kuitenkaan, sillä suunnitelmissa olisi laittaa tämä asunto luultavasti myyntiin sitten kun koronasta on selvitty.

20200419-02721.jpg

Energistä viikkoa!