Getting to know us – Riika (and Patrik)

Naistenlehdissä on välillä kivoja juttuja, joissa annetaan joku lauseenpätkä tai pari sanaa, joita haastateltavan tulee sitten jatkaa spontaanisti. Itse pidän niistä yleensä kovin, joten kokeillaanpa täälläkin. Välillä testaan lehtien kysymyspatteristoa myös Patrikilla – niin nytkin. :)

Kuvituksena lomamuistoja kesäkuun puolivälistä, jolloin vietimme kaksi ja puoli viikkoa Los Angelesissa. Näissä kuvissa olemme pyöräilemässä entisillä kotikulmillani Hermosa ja Manhattan Beachilla. <3 Asuna Ralph Laurenin farkkumekko ja asusteina Tony Burchin olanylilaukku, H&M:n nahkalenkkarit ja Helen Kaminskin luottohattu – simppeliä ja rentoa.

Ja sitten itse asiaan: 
Rakkain esineeni on kyyhkysaiheinen syntymäpäiväkortti, jonka sain Patrikilta kesäkuussa 2011 oltuamme yhdessä hieman yli vuoden. Siitä hetkestä alkaen tiesin, että olisimme aina yhdessä. Tämä olisi esine, jonka haluaisin pelastaa esimerkiksi tulipalossa.

Noin vuosi sitten huomasin yhdessä sisustusjutussa kotimaisen taiteilijan taulun, jonka pohjalta kortti on selvästikin tehty. Haaveilen, että voisin jonain päivänä lähestyä taulun omistajaa, ja lunastaa sen vielä itselleni.

Patrik: Televisio.

Arvokkain ostokseni taitaa olla sisustuspuolella ensimmäiseen omaan kotiin hankkimani Solid Furnituren, pienen kotimaisen kalustefirman, pähkinäpuinen ruokapöytä tai HT-Collectionin valkoinen Elle-sohva. Kumpikin on jo sittemmin löytänyt uuden kodin. Hävettää sanoa, että myös jotkut käsilaukut lähestyvät samoja summia.

Patrik: Televisio 
Riika: Ei saa sanoa samaa. 
Patrik: Kattolistat. 
Riika: Ei ne oo esine. 
Patrik: Piti olla spontaani?! *Huokaisee.Kaiuttimet. *Hymyilee voitonriemuisesti.*

Matkalla rantabulevardille eli Strandille. Asuimme vain muutaman korttelin päässä rannasta.

Paras löytöni on satavuotias liki kaksi ja puoli metriä korkea kultakehyksinen antiikkipeili, jonka hankin Tukholmasta. Alun perin peilin oli tarkoitus tulla vaatehuoneeseen, mutta ainakin toistaiseksi peilivanhus on löytänyt paikkansa aitiopaikalta olohuoneesta. On jännittävää ajatella, mitä kaikkea peili on historiansa aikana nähnyt!

Patrik: Lamppu. Big bang.

Pöhköin ostokseni… Hmm.. tätä pitää hieman miettiä. Vaatehankintoja voin tehdä välillä nopeallakin harkinnalla (eikä kaikki ole aivan napakymppejä). Sisustushankintoja mietin sen sijaan huolella. Sanotaan Zara Homen beige päiväpeitto, joka on jäänyt täysin käyttämättä, koska pellavalakanoiden rentoa lookkia on turha piilottaa. Eikä tarvitse käyttää aikaa petaamiseen - sopii kaltaisillemme mukavuudenhaluisille! Olenkin laittamassa päiväpeittoa lähipäivinä Toriin myyntiin, vink vink.

Patrik: Olohuoneen matto. *Vahva äänenpaino
Riika lisää: Valkoinen ei-ihan-edullinen huopamattokokeiluni, joka on osoittautunut pikemminkin tv-shopin ihmeliinaksi, joka kerää kaiken lian ja pölyn itseensä. Ei hyvä.

Silkkistä hiekkaa riittää kilometrikaupalla....

Pisimpään etsimäni sisustusesine on ehdottomasti samppanja-cooleri, jota metsästin liki vuosikymmenen! Mieluinen löytyi lopulta pikkuliikkeestä Los Angelesista. Kauniisti tummunut hopeoitu cooleri tekee kattauksesta takuulla juhlavan.

Patrik: Sä oot ostanut ne kaikki. Kaiuttimet? Oon valinnut kaksi asiaa ja kaiuttimia valitsin pidempään. *Nauraa*

Patrikin rento ns. välipäivän lomalook. Pitkällä lomalla tarvitsee myös päiviä, jolloin ei tee mitään ihmeellistä.

Uusin ostokseni taitaa olla valkoiset valotähdet, jotka hankin täksi jouluksi ikkunaan. 
Partik: Mutkun en mä osta mitään!

Haaveilen aina jostain! Tällä hetkellä mm. täydellisestä vaaleasta kuluneesta antiikkimatosta (ymmärrättekin jo miksi). 
Patrik: En mistään. Mä oon aina tyytyväinen.

Näin meillä. Mitä sitä sanotaankaan täydentävistä vastakohdista..? ;) 
Seuraavaksi heitän haasteen Katriinalle. Eli hienoa, jos innostut muru jatkamaan lauseita fashion-vinkkelistä!