Armi Tevan naamataulu

Hän on täällä – nimittäin Armi Tevan naamataulu! Eikö olekin aivan ihana! Olen niin fiiliksissä tästä. Törmäsin Armin keramiikkaan Lokalin kautta, ja koska kaikki suosikkini oli jo myyty, päädyin teettämään Armilla aivan uniikin taulun.

Ihan ensimmäiseksi pyysin, että Armi tsekkaisi Instagram-feedini, jotta näkisi millaiseen kotiin tyyppi on tulossa asumaan. Toiveeksi annoin jotain aika yksinkertaista eli ei liian koristeellista ja romanttista vaan pikemminkin isokukkaista ja selkeää. Värimaailman toivoin liikkuvan ruskean, vihreän ja valkoisen sävyissä. Arvoin harmaan ja beigen massan väliltä, ja olen todella tyytyväinen, että päädyin harmaaseen; se tuo jotenkin ryhtiä työhön eikä tunnelma latistu liian pehmeäksi.

20200816Naamataulu-03243-2.jpg
20200816Naamataulu-03248.jpg
Sänky Matrin ja tuoli PLEASE WAIT to be SEATED; molemmista saatu alennusta yhteistyön merkeissä.

Sänky Matrin ja tuoli PLEASE WAIT to be SEATED; molemmista saatu alennusta yhteistyön merkeissä.

Armi luonnosteli työtä ensin paperille, jonka jälkeen näytin vihreää valoa. Piirroksesta näki hyvin jo tulevat koristelut, mutta värimaailmaa siitä ei vielä hirveästi hahmottanut (vaikka Armi laittoi kyllä tosi kivasti refejä myös sävyistä). Lopullinen työ olikin vielä melkoinen yllätys ja vielä paljon ihanampi, kuin mitä osasin odottaa.

Uunikin työn tilaaminen on aina hieman jännittävää. Armi kyllä kuunteli toiveita niin tarkalla korvalla, että häntä uskallan suositella epäilemättä muillekin!

Lue vielä aiempi juttu Armin työhuoneelta sekä kurkkaa studiolta kuvaamaani pari videota Instagram-tilini highlightseista kansiosta Art.

Ensi kerralla juttua asuntomme ilmanvaihdosta. Laittakaahan kysymyksiä tulemaan, mikäli tulee jotain mieleen.

20200816Naamataulu-03246.jpg

Kesäistä viikkoa!