Essi Nádor sisustusarkkitehdiksi kylpyhuoneprojektiimme

Onpa kiva päästä viimein jakamaan tämä kanssanne – Essi Nádor vastaa uuden kylpyhuoneemme suunnittelusta, jee! Olen niin fiiliksissä tästä; ihanaa saada juuri Essi mukaan tähän projektiin!

Essi tuli itselleni alkujaan tutuksi ”Asuntokaupat sokkona” -ohjelmasta, jossa osallistujat antoivat sekä kodin oston että remontoinnin ammattilaisten vastuulle. Ihastuin suuresti Essin kykyyn loihtia tilasta kuin tilasta aivan huikeita kokonaisuuksia, ja olen seurannut Essin tekemisiä siitä saakka. (Terveiset tässä välissä samalla Neloselle – olisi ihana nähdä hänet vielä uudelleen kameran edessä!)

Nykyisin Essi vastaa tiimeineen sekä yritysten että yksityiskotien suunnittelusta. Nádor + Nádorin asiakkaina on niin toimistoja, ravintoloita kuin hotellejakin. Sekä remontoijia & sisustajia, jotka kaipaavat valintojensa tueksi ammattilaisen näkemystä ja tietämystä.

Kuvat Nádor + Nádorin toimistolta Pohjoisrannasta.

Entä miksi itse päädyin hakemaan projektiin sisustusarkkitehdin apua? Vaikka olenkin speksannut meille pari kylpyhuonetta aiemminkin, tahdoin ammattilaisen avulla varmistua siitä, että yksikään layout-vaihtoehto ei jää harkitsematta ja että kylpyhuoneesta tulee kokonaisuudessaan varmasti toimiva.

Kylpyhuoneen laajennuksessa puhutaan niin merkittävistä summista, että Essin mukanaolo tuntuu huojentavalta. Märkätilojen kohdalla myös erilaisten virheiden korjaaminen jälkikäteen on liki mahdotonta (vesieristeitä rikkomatta), joten valinnat pitää osua kerralla nappiin. En ole myöskään koskaan suunnitellut saunaa, joten Essin tietämys on säästänyt valtavasti aikaa ihan jo pelkkiä mitoituksia pohdittaessa.

Ja tämä vaihtoehtojen määrä! En ole ikinä pähkäillyt mitään materiaalivalintaa kuin kylpyhuoneen laattoja yhtä paljon – vaihtoehtoja on varmaan miljoona! Onneksi on Essi, joka pitää paketin kasassa. Sisustusarkkitehdiltähän voisi ostaa myös ns. avaimet käteen paketin, jolloin hän tekee kaikki valinnat yksityiskohtia myöten. Itselleni sopii parhaiten malli, jossa itse ensin esivalitsen vaihtoehtoja, joihin Essi lisää omia suosikkejaan ja lopulta yhdessä sparraillen tehdään lopulliset valinnat.

Suunnittelu on lähtenyt tosi hienosti käyntiin ja olemme ensitapaamisesta lähtien olleet ihan samalla aaltopituudella! Ohessa näkyykin jo fiiliksiä väri- ja materiaalivalinnoista, mitä on tulossa. Mutta näistä tarkemmin lisää myöhemmin. Ja lupaan pian näyttää millaisia tilaratkaisua tämä velho on meidän laajennettuun kylpyhuoneeseen loihtinut!  😊

P.S. Käy kurkkaamassa sunnuntai-iltana IG-stoorien puolelta lyhyt videoklippi, jossa yllätän Essin edellisessä tapaamisessamme 😊