Arvonta - Voita Interfacen rahi

Tervehdys ensimmäistä kertaa uudesta kodista! Ollaan nyt asuttu täällä kolme viikkoa ja päivittäin ihastelen tätä ääneen. <3 Kirjoitan teille vielä varsinaisen esittelypostauksen, jossa vertailen uutta ja edeltävää kotia. Tänään haluan kuitenkin vinkata Interfacen arvonnasta, joka on voimassa vielä elokuun loppuun saakka.

Muistattekin ehkä miten tein yhteisyötä rahin* puitteissa kahden laadukkaan kotimaisen kumppanin eli Interfacen ja Lauritzonin kanssa (lue juttu rahista täältä). Lopputulos oli meistä kaikista huikean onnistunut – ja viesteistä päätellen teistäkin :)   

Coterie - DSC05656.jpg
Coterie - DSC05684.jpg
Coterie - DSC05688.jpg

Niinpä olin todella iloinen Interfacen pistäessä käyntiin arvonnan, jossa joku teistä voi voittaa omakseen ihan vastaavan dreamyn rahin vapaavalintaisessa sävyssä. Lauritzonin Orsetto-kangasta löytyy useassa kauniissa maanläheisessä värissä.

Tarkemmat ohjeet osallistumisesta löydät Interfacen feedistä 17.6. julkaistusta postauksesta, mutta lyhyesti: Seuraa sekä @Interfacefurniture:n että @CoterieOfficial:in Instragram-tiliä ja tägää ko. heidän postauksen alle sisustuksesta kiinnostunut ystäväsi. Jokainen tägäys on uusi arpa.

Coterie - DSC05660.jpg


Asunto on edelleen melkoisen hujan hajan – varmaan parikymmentä laatikkoa edelleen purkamatta ja huonekalut sekä taulut etsivät vielä paikkaansa. Ja kaikki valaisimet puuttuvat – to do -lista on pitkä. Mutta rahi löysi ensisovittamalla täydellisen paikan tuosta erkkeristä – miten kauniisti se sopiikaan pyöreän kaaren pariksi! Tästä tuli kertaheitolla koko perheen suosikkinurkkaus.

Kiitos vielä Interfacelle ja Lauritzonille yhteistyöstä ja kun sain olla arvonnassa mukana. <3

Ja nyt sormet ja varpaat ristiin, että joku teistä nappaa rahin omakseen; onnea arvontaan!

* Rahi on toteutettu yhteistyössä Lauritzonin sekä Interfacen kanssa (joskaan tämä postaus ei ole). Kangas on saatu (norm. 153 €/metri) sekä rahista (norm .550 € sisältäen kustomoidun päällisen) on saatu alennusta. Tämän suurimman rahin kangasmenekki on 1,7 metriä eli hintaa tälle kokonaisuudelle tulee noin 810 €