Inspiraatiota minimalistiseen kylpyhuoneeseen

20180120BathroomInspiration_v00.jpg

Uuden asunnon kylpyhuone etenee kovaa vauhtia, jee! Ennen kuin kirjoitan teille pidemmin valinnoistani, tässä teaserina kuvia, jotka inspiroivat minua materiaali- ja tuotevalintoja tehdessäni. Minimalistista linjaa siis luvassa valkoisen ja harmaan sävyissä ripauksella mustaa. 

20180120BathroomInspiration_v01.jpg

1. ja 8. Linjakas Unidrainin lattiakaivon. Luulen, että tätä valintaa ei juuri tarvitse perustella vähäeleisen tyylin ystäville :)

2. Norm Architectsin suunnittelema upea kalustesarja. Etenkin tuo peili on täydellinen! Pyöreä peili houkuttelisi kovasti, mutta huomattavasti suurempi peili avartaisi pientä tilaa - vaikea valinta.

3. Tapwellin allashana.

4. Uuden tanskalaisen Nuori skincaren tuotteita on vilahdellut viime aikoina pohjoismaisilla Instragram-tileillä. Vinkatkaahan jos jollakulla on näistä jo kokemusta.

5., 10. ja 11. Kauneimmat posliinit jotka löysin <3 Lisää näistä myöhemmin!  

6. ja 17. Saksalaisen Dornbrachtin integroitava hana.

9., 12. ja 13. Fiiliskuvia Pinterestista. Huomaa kuvissa 9 ja 12 ihana valokuja katonrajassa.

14. Norm Architectsin roskakori meiltä jo löytyykin valkoisena. Kannellinen jalalla poljettava versio on ollut vauvan/taaperon kanssa nappivalinta.

15. Aesopin tuotteita myy Helsingissä ainakin Artek. Ja lähin oma liike löytyy Tukholmasta. Sieltä ei vain pysty poistumaan ostamatta jotain. :)

16. Huomaa lattiassa upea kalanruoto. Paltaan tähänkin myöhemmin :D

Kaikki kuvat Pinterest.

 

Palataan lähiaikoina mm. laattavalintoihimme. Nyt työt kutsuvat; huomenna nimittäin pari palaveria, joihin tulisi vielä valmistautua. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa sinne ruudun taakse!