Pikkuhankintoja

201801014Coterie_Miadesign-03906-2.jpg

Huomenta! Vitsi miten hienoa ilma jälleen! Oli pakko kiskaista juoksulenkkarit aamulla jalkaan ja lähteä lenkille. Juoksemisesta ei kyllä meinannut tulla mitään, kun maisemat olivat niin kuvaukselliset, heh. Ja Kauppatorin kohdalla eteneminen pysähtyi kokonaan, kun törmäsin upeisiin tall ship race -henkisiin isoihin purjeveneisiin. (Käy kurkkaamassa räpsäisy Instagram stooreista.)

Kirjoitan viikon varsinaisen postauksen vielä illemmalla, mutta tässä jo makupalana pari uutta hankintaa, jotka tein aiemmin viikolla MIA Designista Fredrikinkadulta. Olen etsinyt kaunista puista harjaa jo tovin, jotta voisin korvata pinkin muovihirvityksen (tangle teezerin) ja antaa sen eteenpäin… Pitkähiuksisena on pakko olla harjojen suhteen todella kranttu, joten aika näyttää pääseekö tämä Iris Hantverkin puupiikkinen harja oikeasti käyttöön muuallekin kuin kuviin – really hope so!

201801014Coterie_Miadesign-03910.jpg
201801014Coterie_Miadesign-03921.jpg
Viikonloppuna oli aika vaihtaa myös petivaatteet, joten räpsäisin samalla muutaman kuvan Familonin ihanista peitoista ja tyynyistä. Huomaathan sängyssä myös petauspatjan suojuksen – super kätevä, kun sen voi pestä helposti!   Familonin tuotteet saatu kuvausyhteistyön puitteissa.

Viikonloppuna oli aika vaihtaa myös petivaatteet, joten räpsäisin samalla muutaman kuvan Familonin ihanista peitoista ja tyynyistä. Huomaathan sängyssä myös petauspatjan suojuksen – super kätevä, kun sen voi pestä helposti!

Familonin tuotteet saatu kuvausyhteistyön puitteissa.

Lisäksi liikkeestä tarttui mukaan Nur Designing vaaleanharmaa metallinen tarjotin. Suunnittelin sitä alkujaan keittiön saarekkeelle öljy- ja balsamikopullojen alle, mutta ainakin toistaiseksi se onkin löytänyt kodin makuuhuoneen ikkunalaudalta. Näyttäisi kivalta varmasti myös työpöydällä.

201801014Coterie_Miadesign-03925.jpg
Pikkuapulainen <3

Pikkuapulainen <3

201801014Coterie_Miadesign-03921.jpg
201801014Coterie_Miadesign-03924.jpg

Mitä pientä te olette viime aikoina löytäneet? :)

Aurinkoista sunnuntaita ja kuulumisiin vielä!