Syksyn trendikkäin juliste

20180926Coterie-03600.jpg

Miten teidän viikonloppu siellä ruudun toisella puolella on mennyt? Patrik on tehnyt täällä melkein koko päivän töitä (murr), joten me olemme touhunneet pikkumiehen kanssa kaksin. Aamulla kävimme salilla (niin kiitollinen lapsiparkista!) ja illalla ystäväpariskunnan luona, joilla on W:n kanssa melkein saman ikäinen poika. Lapset saivat juosta ympäri asuntoa ja aikuiset höpötellä sisustusjuttuja - win-win! Myös ystäväperheemme on muuttanut muutama kuukausi sitten uuteen asuntoon (takaisin keskustaan, jipii!), joten heidän kotiin on saapunut aina jotain uutta tyylikästä edellisen vierailumme jälkeen. :)

Tänään kurkistetaan tämän hetken suosikkijulisteeseeni, jonka sain tanskalaiselta The Poster Clubilta kuvia vastaan. Selailin heidän varsin laajaa valikoimaa uudelleen ja uudelleen, ja tämä kaunis Lisa Wirenfeltin Naive nousi aina vain kärkeen. Juliste on suunniteltu eksklusiivisesti The Poster Clubille (kuten suurin osa heidän julisteistaan). Kooltaan 50 x 70 senttinen juliste on painettu paksulle paperille, joten se oli helppo kehystää. Mainittakoon vielä, että harmaata suokakridetta kiertävä valkoinen reunus kuuluu myös itse julisteeseen. Eli julisteen ripustamiseen ei tarvitse erillistä paspista tms. Simppeli 50 x 70 cm kehys riittää.

20180926Coterie-03600-2.jpg
20180926Coterie-03607-2.jpg
20180926Coterie-03619.jpg


Patrikin kysyi tuleeko meille todella alastonkuva makuuhuoneeseen, kun näki sen ensimmäistä kertaa, heh. Niin, kyllä tämän voi hyvällä mielikuvituksella sellaisenakin nähdä :)  Pidän hurjasti ohuen tussin ja valkoisen siveltimen yhdistelmästä. Kasvoja peittävä vaaleanpunainen palkki tuo siihen mielenkiintoa. Ja sävyt ovat täydelliset.

Teemaaltaan juliste noudattelee vahvasti tämän hetken julistetrendiä – moderni ääriviivapiirros naisen figuurista. Tarpeeksi kun niitä näkee Instagram-vilinässä, niin niin se vain omakin silmä alkaa pitämään niistä! Vaikka en tietoisesti trendien perässä menekään, niin kyllähän ne vaikuttavat hyvin paljon omaan sisustamiseeni. Eikä siinä ole mitään pahaa; etenkään silloin, kun trendeistä poimii ne, jotka istuvat omaan tyyliin.

Myös kehysten osalta mieltymykset vaihtuvat muutaman vuoden välein. Nyt kehykset ovat trendikkäimmillään hyvin ohuita ja joko mustia tai tammisia / vaaleaa puuta.

20180926Coterie-03615-2.jpg
20180926Coterie-03626.jpg

Ehdin kuvailla tänään jo uusiakin versioita niin, että juliste oli makuuhuoneen ikkunalaudalla. Unohdin kuitenkin hiiren toimistolle, ja ilman sitä kuvien editointi on varsinaista tuhertamista… Joten palataan niihin mahdollisesti joku toinen kerta. Tai ainakin Instagramin puolelle tulen niitäkin jakamaan, eli käykäähän seuraamassa tiliäni täällä. Ja ehdottomasti on tarkoituksena saada makuuhuoneen seinälle vielä koukkukin, jotta pääsen ripustamaan tämän seinälle! Ensiksi pitäisi vain saada päätettyä koulun paikka - apua, melkein mahdoton tehtävä, heh.

Leppoisaa lauantai-iltaa ja katsotaan josko ehtisin kirjoitella vielä huomenna :)

Juliste saatu kuvausyhteistyön puitteissa