Syyssuosikit Marimekolta

201801027Coterie-03837.jpg

Joko te olette hankkineet tämän syksyn suosikkiväriä eri (kamelin)ruskeaa joko kotiin tai vaatekaappiin? Minulla oli ihan hirmuinen hinku päivittää syystakkini kamelinruskeaan, ja olisin sellaisen ihan oikeasti tarvinnutkin. Mutta ainakin toistaiseksi olen vielä malttanut mieleni, sillä Marimekolta on tulossa (muistaakseni) joulukuussa aivan ihana beige villakangastakki, joka on pakko saada! Kaksipuolinen super tyylikäs minimalistinen kääntötakki, jonka toinen puoli on vaaleansininen; myydään varmaan nopeasti loppuun, joten kannattaa laittaa korvan taakse.

201801027Coterie-03839.jpg

Takin sijaan toin kotiin ripauksen syksyä parin tyynyliinan muodossa. Toinen tyynyliinoista on klassista Tasaraitaa ruskean ja luonnonvalkoisessa sävyssä (kuva alla ja linkki tuotesivulle tässä) ja toinen on iki-ihanan unikkokuosin todella onnistunut hillitty väritys (linkki tuotesivulle tässä). Pellavainen unikkopussilakana on näköjään jo myyty loppuun ja nyt jäi kieltämättä harmittamaan, kun en sitä ostanut; ainakin yhtä. Olisi näyttänyt ihanalta vaikka valkoisen pellavalakanan parina. Täytyy toivoa, että tuote siirtyy ns. jatkuvaan valikoimaan ja palaa vielä myymälään! Uskoisin kyllä että siirtyy, mutta katsotaan mitä meidän tuotteistustiimi päättää. :)

201801014Coterie-03850.jpg

Kolmas syysuosikkini on aloituskuvassa näkyvä neljän desin Puolikas-muki; jälleen hillittyä valko-beigeä värimaailmaa. En ole itse kuumien juomien ystävä, mutta Patrik on ollut mielissään voidessaan ottaa kunnon kupillisen kahvia työpöytänsä ääreen.

Neljäs suosikkini on tämä pikkuruinen Mini-maljakko apteekkarinruskeassa sävyssä. Sitä en ole vielä hankkinut, mutta luulen, että on pakko tilata vielä tämänkin, sillä väri on taas todella mieluisa.

Leppoisaa sunnuntaita!