Summer wardrobe - denim shirt

“Huomenta!” Meidän vuorokausirytmi on täällä hieman sekaisin, sillä valvoimme yöllä Lastenklinikalla. Pikkuiseen iski maanantaina flunssa, joten palasimme suunniteltua aiemmin kaupunkiin. Flunssa oli jo helpottamassa, mutta eilen pikkuinen oli koko päivän todella unelias ja iltaa kohden vaisu. Niinpä saimme ohjeiksi tulla näyttämään pikku-W:tä paikanpäälle lääkärille. Testien mukaan kaikki oli kuitenkin kunnossa, joten taisimme selvitä pelkällä tiputuksella ja säikähdyksellä.

Iso kiitos vielä tätäkin kautta Lastenklinikan henkilöstölle! Jäi kaikin puolin todella hyvä kuva käynnistä. Kaikki sujui ripeästi, ammattitaitoisesti ja pikkuinen parhaan mukaan huomioiden. <3 Toivottavasti ei kuitenkaan tarvitsisi mennä enää koskaan takaisin..!

Päivän muotiteemaan. Katriina on aloittanut nyt uudessa työssä, mikä vie luonnollisesti paljon energiaa. Joten paikkailen tänään muotirintamalla :D Kuvat on napattu aika tarkalleen vuosi sitten Los Angelesin matkaltamme. Jostain syystä postaus jäi kuitenkin puolitiehen, vaikka olin ladannut jo kuvatkin blogialustalle.

Farkkupaidan olen tuonut Patrikille tuliaisena Barcelonan Zarasta, ja se on edelleen ajankohtaisen näköinen. Ehdottomasti yksi vaatekaapin kulmakivistä – both for him and her! Katriina saa myöhemmin tarvittaessa korjata, mutta ainakin itsestäni tuntuu, että naisten muodissa tapahtuu paljon enemmän tällä farkkupaitasektorillakin, kun taas miesten puolella mallit pysyvät pidempään samoina. Omaan silmään fresseimmältä näyttää tällä hetkellä naisilla reilun kokoinen löysä malli, jossa on mieluiten kaksi suurta taskua rinnuksilla. Ja vielä mieluiten pystyraitaisena. Saa vinkata, jos satutte vastaavaan törmäämään!

Kuvat Pinterest.

Nyt pikku-W kutsuu eli palataan taas!