Boys' side from our walk-in closet

Coterie-07499-1.jpg

Huomenta ja energistä viikonalkua! Täällä on herätty jo puoli seitsemän. :) Sain pikkuisen kuitenkin nukahtamaan vielä uudelleen manducaan (”reppu”, jolla lapsen saa rintapuolelle ”kyytiin”), joten itselleni tarjoutui tilaisuus kirjoitella teille.

Napsin eilen kuvia Coterie Kids:n Instagram-tilille, ja näistä tuli niin kivoja, että totesin niiden taipuvan myös blogipostaukseksi. :) Olen esitellyt vaatehuoneemme aiemmin jo tässä Our walk-in closet -postauksessa, mutta näkökulmia riittää kyllä useampaan julkaisuun.

Minulta kysytään usein miten avoin vaatehuone toimii. Oikein hyvin! Itsekin kieltämättä mietin tuleeko tilasta levoton, kun kaikki vaatteet ovat esillä. Ainakaan tällä miesten puolella ei sitä pelkoa ole. ;)

Vaatehuoneemme koostuu siis kahdesta identtisestä rekkirivistä, joiden alla on vielä tilavat laatikostot. Patrik on tehnyt omasta tangostaan tilaa myös pikku-W:lle äidin saadessa toisen puolen kokonaan itselleen, heh. Ja vaikka omalla puolellani onkin muutamia myös värikkäämpiä vaatteita, pysyy kokonaisuus levollisena, kun asut ryhmittelee väreittäin.

Toiseksi mietin keräävätkö tekstiilit pölyä esillä olleessaan. En ole huomannut mitään ongelmia pölyyn liittyen. Toki laatikostojen päältä saa pyyhkiä pölyt mieluiten kerran viikossa, mutta tämä pätee kaikkiin muihinkin kodin pintoihin.

Avoimuus on vaatehuoneessamme juurikin sen paras puoli. Työaamuina oli i-ha-na luoda katsaus yhdellä kertaa koko garderobiin ja miettiä mitä ylleen pukisi.

Jos jotain ”huonoa” sanottavaa on, niin toki avoimuus asettaa hieman rajoja sen suhteen, mitä tankoihin haluaa laittaa. Neonkirjava talvihaalari tuolla välissä ei olisi se toivottu katseenkerääjä. Toisaalta ihan tervetulluttakin, että tämä kannustaa rakentamaan omaa garderobia harmonisempaan suuntaan. :)

Muutama sana lopuksi miesten vaatteista. Molemmilla on paljon valkoista ja sinistä. Patrikin peruslook rakentuu arkisin valkoisen t-paidan ympärille; työssä sininen kauluspaita on varma valinta – ei liian fiini, mutta siisti. Ja perällä näkyy vielä tummat puvut. Pikku-W:n garderobiin on tullut kuin huomaamatta viime aikoina sinistä, kun moni vieraista on tuonut erilaisia ihanuuksia. <3

Kaunista viikkoa! Ja katsotaan josko keksin jotain juhannusaiheista postattavaa huomiselle tai torstaille. :)