Nordhemsgatan

Bongasin yllä olevan kuvan Instagramista viime viikon loppupuolella Stadshemin sivuilta. Vauvakiireiden keskellä en kuitenkaan ennättänyt jakaa sitä heti teidän kanssa, ja sillä välin ko. asunto onkin jo ehtinyt lukuisiin (ruotsalais)blogeihin. Blogimaailmassa tulisi olla nopea. :)

Nopea saa olla ostajakin, mikäli törmää tämän kaltaiseen helmeen. Asunto on nimittäin myyty vajaassa viikossa. Onneksi ehdin poimia kuvat talteen; neliöt ja muut speksit jäävät nyt kuitenkin arvoitukseksi, sillä esittelysivua ei enää löydy. Mutta kuvat puhukoon puolestaan! Niin, ja eikös näytäkin paljaaksi jätetyt peiliovet yllä raikkaan erilaisilta?!

Tiililadonnalla toteutettu laattaseinä, ranskalaisen Lampe Grassin musta seinävalaisin ja ammattilaishenkinen hana tuovat keittiöön ripauksen industrial-tunnelmaa. 

Tuolit tuovat mieleen Fritz Hansenin Grand Prixin. 

Ateljé Lyktanin valkoinen Bumling-riippuvalaisin on ruotsalainen designklassikko. Pöydällä Skultunan Lilja-kynttilänjalka. 

Olohuoneeseen tulvii valoa suurista ikkunoista. Kookkaampi sohvapöytä Asplundin Tati-mallistosta; pienempi muistaakseni Vitralta. 

Nahkasomisteinen pyöreä peili on ollut pinnalla jo tovin. Itse näkisin sen mieluusti haaveidemme kesäpaikassa. <3 Sen alla suurilehtinen kasvi (tunnistaako joku?), joka on viihtynyt meillä huonolla menestyksellä... Ehkä yritän vielä kolmannen kerran; niin upea se on!

Eteisessä Ikean Sinnerlig-sarjan penkki tummemmassa sävyssä, jota näkee harvemmin. 

Myös daybed ja punosvalaisin Ikean Sinnerlig-sarjasta. 

Työtilasta on käynti sisäpihalle aukeavalle parvekkeelle. 

Hayn tukevia pahvilaatikoita löytyy meiltäkin.

Makuuhuoneeseen on rakennettu näyttävä "leijuva" katos. Omaan silmään se tekee huoneesta hieman ahtaan tuntuisen. 

Kylpyhuone ei kuulu asunnon vahvuuksiin, mutta kurinalaisella sävymaailmalla siitäkin on saatu ihan kiva.

Kutsuva, kodikas sisäpiha. 

All pictures: Stadshem

Huomenna luvassa esittely Helsingin uusimmasta must-kohteesta, jos suinkin ehdin käsitellä teille eilisiltana nappaamani kuvat. Joko arvaatte mikä tila on kyseessä? ;) Pian nähdään!