Hallway inspiration

Onpa kiva kirjoittaa blogiin pitkästä aikaa! Hyvä puoli kirjoitustauossa on se, että on tullut tehtyä kotiin muutamia hankintoja, joissa riittää kuvattavaa. Ja taitaapa sama päteä myös Katriinan vaatekaappiin :) Tänään kuitenkin ensin postaus (ahtaan) eteisen vaihtoehdoista; seuraavassa blogikirjoituksessani paljasta mihin ratkaisuun lopulta päädyimme.

Eteisen sisustaminen on tuottanut meille paljon päänvaivaa. Olen ideoinut tilaan varmaan kolmisenkymmentä eri ratkaisua. Minun roolini meillä on kartoittaa ja ehdottaa eri optioita, mutta lopulta teemme kaikki valinnat (ainakin onnistuneet sellaiset ;)) Patrikin kanssa yhdessä. Kompromisseihin emme taivu, joten dialogia jatketaan kunnes molemmat ovat tyytyväisiä - vaikka se veisi kokonaisen vuoden. Ja vieläkään eteinen ei ole täysin valmis (and it never will!) - mutta ainakin askeleen pidemmällä.

Alla muutamia highlighteja, joita ole viimeisen 12 kuukauden aikana kotiimme harkinnut:

Roikkuva naulakko / Hanging coat rack

Roikkuva naulakko oli ensimmäisiä vaihtoehtojani. Tamminen Copenhanger olisi varmaan jo lähtenytkin tilaukseen, mikäli niitä olisi ollut aikoinaan nettikaupassa saatavana. Jäimme kuitenkin lopulta miettimään, miten hyvin nämä pysyvät tasapainossa, jos naulakkoon iskee vaikka raskaamman talvitakin. Kommentoikaahan jos jollakulla on kokemusta!

van Esch Slide 
Inno Oka hanging coat rack 
Copenhanger 
Hängare Wardrobe from Designtorget

Nupit ja koukut / Coat hooks

Mietin myös lukuisia erilaisia nuppeja, koukkuja, nahkalenksuja jne., joihin olisi voinut ripustaa kauneimmat takit, huivit ja laukut.

Muuto Dots 
Hay Gym

Eteinen03.jpg

Smålands Skinnmanufaktur - Miten näissä kuvissa jopa patteri näyttää kauniilta!?

Skultunan Face-nuppeja löytyy kolmessa eri koossa.

Katosta roikkuva tanko / Hanging cloth rack

Harkitsin vastaavan tekemistä myös itse, mutta tämä ratkaisu olisi vaatinut enemmän tilaa ympärilleen.

Annaleena.se Clothing Rail Vertical Black 
Ferm living Cloth rack

Seinään kiinnitettävä laatikko / Box on the wall

By lassen Frame 
Betonggruvan Hexagon

Kevytrakenteinen hylly / Light shelf

Ox Denmarq Morse 
String Pocket 
Frama Shelf

Mikä on teidän suosikki? Palataan pian!