Our walk-in closet

Harmaasta ja haastavasta kuvaussäästä huolimatta innostuin ikuistamaan tänään vaatehuoneemme. Vaaleansävyiset kesävaatteet näyttävät ainakin omaan silmääni kuvissa paremmilta, joten oli korkea aika taltioida walk-in-closettimme ennen kuin vaihdan sen sisällön viimein(!) talvisävyihin. Olen Katriinalta oppinut tämän kesä- ja talvivaatteiden kierrättämisen enkä enää siitä luopuisi. Uuden sesongin alkaessa on ihana päästä avaamaan kellarikomeron aarteita ja riemastua uudelleen vaatteista, joiden olemassaolon on jo ehtinyt unohtaa. Suosittelen lämpimästi!

Vaatehuoneemme koostuu tilavista laatikostoista ja niiden ylle kiinnitetyistä tangollisista hyllyistä. Päädyimme teettämään kalusteet puusepällä, sillä vakiomittaisilla kalusteilla emme olisi saaneet kaikkia senttejä käyttöön. Itse asiassa sama puuseppä on nikkaroinut kaikki asuntomme kiintokalusteet myös keittiöön, eteiseen ja työpisteeseen.

Kaikki kalusteet noudattavat samaa pelkistettyä, vetimetöntä linjaa. Muotoilussa kiinnitimme erityistä huomiota sormiuran riittävään syvyyteen ja kulmikkuuteen, jotta painavammatkin laatikostot (ja esimerkiksi integroidun jääkaapin ovi) on helppo avata.

Metalliset henkarit ja koukut Nomess Copenhagenilta (ovat aika usein Stockmannilla -20% alennuksessa). Vaatteiden järjestäminen värin mukaan rahoittaa tilaa – ja myös helpottaa oikean vaatteen löytämistä!

Muualle asuntoon valitsimme mattapintaiset kiintokalusteet, mutta vaatehuoneeseen kuitenkin korkeakiiltoiset. Vaatehuoneessa pieni bling bling tuntui luontevalta; arkisemmissa tiloissa matta on osoittautunut oikeaksi valinnaksi. Mattapinta näyttää myös ainakin omaan silmääni modernimmalta ja tähän aikaan paremmin sopivalta. Mutta makuasioita. :)

Pala Patrikin puolta, jota hallitsee kauluspaitojen rivistö.

Ihanaa viikonloppua! <3