Kitchen essentials

Pikainen perjantai-illan tervehdys! Tuntiin juuri uimasta – voi että tekee hyvää päästä vähän sporttaamaan ja lillumaan Espoon uimahallin yli 30-asteisissa vesissä :) Uiminen ja kuntosali ovat tällä hetkellä ainoita lajeja, joita tulee vielä 25. raskausviikollakin harrastettua.

Tänään muutama kuva meidän keittiötasolta. Zone Denmarkin tiskiainepullo ja harja ovat jo monen monen vuoden takaa. Oikein pitää pysähtyä hämmästelemään, miten hyvässä kunnossa myös harja on edelleen. Tosin eipä sillä pestäkään kuin paistinpannut ja wokpannu – kaikki muu menee tiskikoneeseen. (Tiskaaminen ei kuulu kummankaan lempipuuhiin…)

Myös Iittala Toolsin pippurimylly kuuluu vakivarusteisiin; samoin keramiikkaa ja korkkia yhdistävä balsamikopullo, jonka alkuperää en valitettavasti muista. Btw, korkin uskon nousevan yhdeksi vuoden ”hittimateriaaliksi”; katsotaan miten ennuste toteutuu. :)

Suuri ruskea pullo on Perobasta Fredalta. Sen tilalla on milloin mitäkin; monesti joku yrttiruukku. Nyt vihreän joulun jälkeen tuntuu kuitenkin jotenkin raikkaalta karsia kasvit minimiin.

Minimalistiseen hanaamme olen myös kovin tyytyväinen. Kantavana ajatuksena oli tehdä mahdollisimman ei-keittiömäinen tila, joten musta hana naamioituu täydellisesti graffitinharmaaseen taustaseinään. Hanasta tulossa vielä oma postauksensa.

Tiskiainepullo / Soap bottle - Zone Denmark
Tiskiharja / Brush – Zone Denmark
Pippurimylly / Pepper mill - Iittala
Iso lasipullo / Big glass bottle - From Peroba shop, Helsinki
Hana / Kitchen tap - Nivito
Pieni Aalto-vaasi / Small Aalto-vase - Iittala
Hopeaesineet / Silverware - Gifts

Brief greetings from our Friday evening with few pictures from our kitchen top. Both the soap bottle and brush are from Zone Denmark and many many years old – and still in such a good shape! The Pepper mill and the balsamic vinegar bottle are also our kitchen essentials; always there. All very simple, nicely designed and at the same time very functional. <3

Rentouttavaa viikonloppua! / Have a relaxing weekend!