Timberwisen mosaiikkiparketti on valmis – And we love it! – Viikon 23 remonttikuulumiset

20180615Coterie-01158.jpg

Tervehdys! Kameralla on toinen toistaan ihanampia kuvia viimeiseltä parilta viikolta. Nyt eletään remontin kliimaksia, kun viimeiset suuret visuaaliset elementit valmistuvat yksitellen.

Aloitetaan parketista, jonka asennuksen saimme päätökseen toissa viikolla. Palojen liimaamisessa meni noin kaksi ja puoli viikkoa, eli normaaliin parkettiin verrattuna mosaiikkiparketin asennus käy huomattavasti hitaammin. Ja kalanruotoonkin verrattuna tämä kolmio on noin puolitoista kertaa hitaampi asentaa. Tarkkuutta vaativan asennuksen jälkeen Timberwisen luottoasentaja hioi lattian kevyesti ja teki siihen ensimmäisen pintakäsittelyn Osmo colorin värittömällä mattapintaisella öljyvahalla ja toisen käsittelykerroksen muutaman päivän päästä valkoiseen taitetulla öljyvahalla (käsittääkseni sävy 3040 Kuultava valkoinen; voin vielä tarkistaa, jos joku tarvitsee tarkkoja speksejä; hyvä jäädä itsellenikin muistiin).

20180615Coterie-01162.jpg
20180615Coterie (4 of 5).jpg
Näkymä pääsisäänkäynniltä keittiöön. Btw kuvissa lattia näyttää tummemmalta, kuin mitä se oikeasti on.

Näkymä pääsisäänkäynniltä keittiöön. Btw kuvissa lattia näyttää tummemmalta, kuin mitä se oikeasti on.

Kulku aulasta meidän master bedroomiin.

Kulku aulasta meidän master bedroomiin.

Kurkistus pääovelta master bedroomiin öljyvahan vielä kuivuessa.

Kurkistus pääovelta master bedroomiin öljyvahan vielä kuivuessa.

20180615Coterie-01230.jpg

Tästä Kolmio-parketista näkemäni malliasennukset oli käsitelty täysin sävyttämättömällä öljyvahalla, mutta olen todella tyytyväinen, että valitsin joukkoon hieman myös valkoista. Pintakäsittely nimittäin aina tummentaa puupintaa. Ja lisäksi tammella on ajan myötä taipumus kellertyä hieman, joten valkoisen vivahteen ansiosta sävy pysyy jatkossakin raikkaana. 

Ollaan ihan mielettömän tyytyväisiä lattiaan! En olisi millään malttanut peitellä sitä suojapahvien alle, heh. Palataan vielä viikonloppuna, niin pääsette kurkistamaan myös uusia kiintokalusteita.

20180615Coterie (5 of 5).jpg

Kesäistä viikonloppua!

Yhteistyö: Timberwisen parketista on saatu alennusta kuvamateriaalia vastaan.