Jouluinen hylly

20181209Coterie-05240.jpg

Jouluinen tervehdys puolitoistaviikkoisen hengähdystauon jälkeen. Viimeiset kaksi viikonloppua olen kuvaillut LumoKidsin sänkyjä, joten oli kiva pitää tänään kunnolla vapaata ja ottaa kuvia ihan vain omaksi iloksi. Vaikka nautin stailaamisesta ja kuvaamisesta myös toimeksiantoja tehdessä, on niissä silti väistämättä pieni stressielementti aikana mukana. Mutta palataan kuvauksiin ja niiden suunnitteluun – sekä ennen kaikkea lopputulokseen – vielä myöhemmin; tänään muutama sana meidän joulusta.

Patrikin molemmat siskot lähtevät puolisoineen tänä vuonna ulkomaille puolisoidensa perheiden luo, joten olimme kutsuneet hänen perheen meille jouludinnerille jo perjantai-illaksi eli kymmenen päivää etuajassa. Järjestelyt jäivät töiden takia aivan viime tippaan (ensimmäiset vieraat saivat mm. koristella kuusen :)) ja ainoa itse tekemäni elementti oli joulutortut (valmiista taikinasta),. Tärkeintä oli kuitenkin viettää iltaa saman pöydän ääressä.

Pöydästä puheenollen, pyöreä pöytämme pääsikin tulikokeeseen, sillä meitä aikuisia oli kahdeksan ja W vielä siihen päälle. Yllättyvän hyvin mahduimme! Tarjoiltavat laitoin esille suosiolla saarekkeelle; kiva kun siinä on kunnolla kokoa.

Marimekon Ming-vaasiin hain yhden ainokaisen silkinpehmeän männynoksan. Hintaa tälle ja yhdelle toiselle pikkukukalle kertyi huikeat 2,80 euroa. Mielestäni kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.

20181209Coterie-05246.jpg

Myös hylly sai ylleen joulustailauksen. Alahyllylle lisäsin vain yhden kävyn. Toiselle hyllylle toin esimieheltäni saamani ihanan jouluruusun sekä pari kynttiläjalkaa. Kolmihaarainen keraaminen kynttelikkö on parin euron kirppislöytö; messinkinen puolestaan Instagramin ikisuosikki Ferm Livingiltä, jonka hankin täksi jouluksi. Kolmatta hyllyä koristaa ystävältäni saamani kaunis piparkakkureki.

20181209Coterie-05280.jpg
20181209Coterie-05288.jpg

Loppupelissä joulu syntyi siis varsin vähäisillä elementeillä ja hillityllä väripaletilla. Nyt nukkumaan. Palataan vielä pian meidän kuuseen, joka senkin on jo koristeltu. :)