Uusi unikulma

Jouluista torstaita! Toivottavasti viikko on mennyt sielläkin kivasti! Itse olen pakertanut uuden blogipohjan parissa. Tai totta puhuen kopioinut vanhoja postauksia yksitellen uudelle sivustolle kuva kuvalta… Kyllä, juuri niin puuduttavaa kun miltä kuulostaakin.

Uusi blogipohja on ollut valmis jo pidemmän aikaa, mutta olen hartaasti odottanut, että voisin saada blogin siirtoon hieman apua... Nyt kyllästyin kuitenkin lopullisesti odotteluun, joten olen päättänyt selvitä hommasta itse. Vaikka se sitten tarkoittaisikin, että kopioin kaiken yön pikkutunteina käsin. Joten älkää ihmetelkö, jos postailen hetken hieman harvemmin. En malta odottaa, että pääsen viimein päivittämään etusivun kuvan sisustusaiheiseksi! Ja monia kivoja päivityksiä pohjaan myös tulossa. :)

Päivän sisustusteemaan – jo aiemmin lupaamaani uuteen ”baby corneriin” eli pikkuisen unikulmaan. Vuokra-asuntomme makuuhuone on varsin tilava. Toisessa päässä on lasisilla liukuovilla varustetut vaatekaapit ja toisessa päässä ikkuna sekä pikkuisen sänky. Ja näiden väliin jää meidän parisänky ja vielä vähän leikkitilaakin. Huone on korkea, mikä lisää ilmavuutta entisestään. Arvioilta noin 2,8 metriä, mikä on tyypillistä Taka-Töölön 20-30-luvun taitteen taloille.

Seinät on sävytetty sinertävän harmaalla. Rauhoittava väri sopii etenkin makuuhuoneeseen. Täällä onkin käytetty kaikissa seinissä hieman sävyä – makuuhuoneessa eniten – ja se onkin ollut hyvä ratkaisu. Myös vanha puulattia on nimittäin valkoinen, joten valkoisilla seinillä kokonaisuudesta tulisi helposti tylsä.

Takaisin varsinaiseen teemaan eli pikkuisen unikulmaan. Se on saanut piristystä uusista julisteista, jotka esittelinkin teille jo muutama postaus aiemmin. Myös suloiset Done by Deerin petivaatteet ovat uutukaisia, jotka olen saanut Instagram-yhteistyön puitteissa. Tämän tanskalaismerkin tuotteissa usein seikkaileva norsuun ei voi olla ihastumatta. :) Myös kuutiot sängyn edustalla ovat heiltä sekä sängyllä pötköttelevä pehmoinen Elphee.

Palataan unikulmaan lähiaikoina, sillä kuten @CoterieKids:n Instagram-tiliä seuraavat, olen ehtinyt kuvata siitä jo jouluisemmankin stailauksen. Ja palataan myös meidän unikouluun vielä tämän viikon lopulla. On ollut ihana kuulla teidän kokemuksista, joten kiitos kaikista viesteistä niin kommentteihin kun inboxinkin puolelle! <3