Viktoriagatan 12

Otetaan tähän väliin pitkästä aikaa home visit -postaus! Olen käynyt vanhoja postauksia läpi kopioidessani niitä uuteen blogipohjaan, ja pysähtynyt monen asunnon kohdalla uudelleen ihastelemaan kuvia ja inspiroitumaan… Joten toivottavasti tekin pidätte näistä! Itse aion käydä kaikki home visit -kirjoitukseni läpi muistiinpanovälineiden kera sitten kunhan remonttikohteemme on löytynyt. :)

”En lägenhet renoverad i perfektion.” Näin kuvaillaan tätä Göteborgissa sijaitsevaa 83-neliöistä asuntoa ja en voi kun huokailla kuvia katsellessa. Tumma kalanruotoparketti, korkeat harmaiksi sävytetyt jalkalistat, kipsikoristeet, kaunis keittiö… Ja tuo master bedroomiin johtava ovi! Olen Patrikille puhunut jo pidemmän aikaa, että haluaisin jotain vastaavaa myös meidän seuraavaan asuntoon JOS huonekorkeus koristelut vain sallii. Ei tosin ihan näin romanttista, vaan hieman yksinkertaisempaa.

Myös nuo harmaaksi sävytetyt jalkalistat ovat upeat! Harmaat ovet ja listat alkaa kuulostaa yhä houkuttelevammalta ja juuri äsken kuvia Patrikille näyttäessäni myös hän myhäili tyytyväisen näköisenä. :)

Tumma lattiakin näyttää taas vaihteeksi hyvältä. Näin tummaan sävyyn tuskin uskalletaan itse mennä, mutta toivottavasti kuitenkin tummempaan suuntaan edelliseen asuntoon verrattuna.

Entä mitä pidätte sisustuksesta..? Omaan makuun aavistus liikaa museo-viboja, vaikka monia kauniita elementtejä kodissa onkin. Ja täytetty fasaani, perhoset ja peurat olisivat saaneet jäädä mieluummin metsään…

Lisätietoja ja mm. pohjapiirustus löytyy Entrance sivuilta.

Muurahaistuolit & antiikkipöytä on kaunis pari. Olen yrittänyt puhua meillekin antiikkipöytää modernien tuolien pariksi jo edelliseenkin asuntoon... Suostuttelu jatkuu. ;)

Rohkeasti smaragdin vihreää ja rennon ryppyiset (pellava?)lakanat. Kaunis peili. Sarvet olisin toivonut jäävän metsään...

Toinen vastaava safarituoli oli olohuoneen puolella. Sitoo tilat kivasti yhteen.

Jälleen antiikkipöydän ja modernien seiskatuolien liitto.


Pidän keittiökaapeista paljon! Alan yhä enemmän kallistumaan tämänkaltaisiin perinteisiin, ei-niin-sliipattuihin oviin. Patrik vaatii vielä hieman pehmittelyä ;) Myös harmaa sävy on kaunis. Ja näyttää kyllä raikkaalta, kunhan hanan ja tason pitää moderneina.


Eteisen kaapistot ovat tyyliltään yhtenevät keittiökaappien kanssa. Vastaava kaappi oli myös master bedroomissa (ei tainnut näkyä valitsemissani kuvissa).

Pieni mutta kaunis pikkuväen huone! Ja mikä jännittävä valaisin!

Vanhat puhallinsoittimet menivät juuri tämän kuvan myötä etsintälistalle...

Kaikki kuvat lainattu Entrance sivuilta.

Nyt X Factorin livelähetystä seuraamaan ja Saaran puolesta jännittämään! Siinä vasta unelmilleen omistautunut ja positiivinen henkilö, jolle niin toivoisi menestystä! <3

Pssst. Yritän ehtiä palata vielä su ilta unipostauksen merkeissä… mutta viimeistään alkuviikosta.