TV wall

Kaunista viikonalkua! On aika viimein esitellä TV-seinämme. Patrik onkin jo kuittaillut, että vuoden on kestänyt, ennen kuin hänen lempikohta kohdistamme pääsee esille, heh. Pääsin innoissani napsimaan kuvia sunnuntaisen asuntonäytön jälkeen, kun kotimme oli jälleen kuvauskunnossa. Oli ihanaa nähdä oma koti taas (hetken) kauniina - arkisinkin kun sohvat on vuorattu erilaisilla peitoilla ja täkeillä pukluvaaran takia. :)

Totta puhuen olisimme mieluiten kätkeneet TV:n kokonaan näkyvistä, sillä mokoma kapistus tekee olohuoneesta helposti rauhattoman. Mietimme mm. TV:n upottamista seinään tehtyyn syvennykseen kaapinovien taakse, mutta vaikka miten pyörittelimme olohuoneen layouttia ja oviaukkojen paikkoja, emme saaneet TV-syvennystä järkevästi sijoitettua. Joten jos ja kun lopulta päätimme antaa TV:n jäädä näkyviin, yritimme tehdä siitä mahdollisimman hyvin tilaan istuvan muutamalla kikalla:

Graafinen hexagoneista koottu villamatto on omaa designiani.

Ensinnäkin upotimme kaikki TV:seen ja seinäkaiuttimiin menevät johdot seinän sisään. Eli ennen seinien verkottamista ja tasoittamista seinään roilattiin kanavat, joihin upotettiin muoviputket, joita pitkin johdot kulkevat. (Kiitos Patrik loistavasta suunnittelusta!)

Toiseksi hankimme TV:lle Verkkokaupasta telineen, jonka avulla se pysyy seinässä kiinni ja alla oleva taso jää vapaaksi.

Piilo ja Vitriini, Iittala. Suurempi maljakkona toimiva pullo Ikeasta.

TV-taso sai viimein kesäisemmän asetelman, kun mm. kynttelikkö siirtyi kaappiin. Tason toteutti sama puuseppä, joka teki kaikki kodin kiintokalusteet.

Hedelmät on koottu Iittalan metalliseen Aalto-tarjoiluastiaan.

Kolmanneksi yritimme valita mahdollisimman esteettisen teeveen ja kaiuttimet eli käytännössä a) valkoiset ja b) mahdollisimmat litteät. Tekniikasta jouduimme valitettavasti tinkimään, sillä kukaan ei (ainakaan kaksi vuotta sitten) valmistanut ultra HD -televisioita valkoisena. Joten full HD:hen oli tyytyminen. Eikä Philips olisi ollut teknisesti ykkösvaihtoehto, mutta heiltä löytyi yksinkertaisin, hyvin pelkistetty design ohuilla reunoilla.

Energistä viikkoa!