Arsenalsgatan

Aurinkoista tiistaita saaresta! Karistimme kaupungit pölyt ja saavuimme eilen taas tänne maalle nauttimaan kesäisestä viikosta. Katsotaan miten kauan viihdymme tällä kertaa; yleensä neljännen päivän kohdalla alamme jo kovin kaivata mm. suihkua.

Nimenantojuhlan toinen osa odottaa jo koneella ja sain kuvattua vaatehuoneenkin uudistuksen ennen lähtöä. Otetaan tähän väliin kuitenkin home visit -postaus 70-neliöisestä göteborgilaisasunnosta, jonka löysin Entrancen sivuilta.

Tässä asunnossa kiinnitin huomiota kauniin harmoniseen sävymaailmaan. Valkoiset seinät, vaaleaksi käsitelty puulattia, carrara-marmori ja enimmäkseen valkoiset huonekalut luovat asuntoon rauhoittavan tunnelman. Värejä asunnosta ei juuri löydy; siniharmaita harkittuja yksityiskohtia on ripoteltu sinne tänne lähinnä tekstiileinä ja printteinä. Ja taitaapa olla sormensa pelissä myös taitavalla kuvankäsittäjällä – tässä asunnossa kun kasvitkaan ei näytä kovin vihreiltä. ;)

Pidän myös paljon asunnon avarasta pohjaratkaisusta: Puulattioiden ”paikkalankut” paljastavat, että tiloja on yhdistetty jälkikäteen. Keittiö, olohuone sekä ruokailutila muodostavat nyt yhden avaran tilan.

Ruotsalaisstailausten vakiotuote pyöreä kohokuvioinen vaasi on saanut rennon valkosävyisen kimpun. Vaasin alla toinen klisee-tuote: Hayn Tray-pöytä. Huomaa myös pienempi kaunis pyöreä vaasi pyöreällä pöydällä. Yksi kaunis oksa riittää! Sohvalla ruotsalaisen Chhatwal-Jonssonin valkomusta Ikat Karela -kuosillinen tyyny - ikisuosikki sekin. Ko. tekstiilejä myy Suomessa ainakin Zarro.

Puinen nojatuoli on itselleni uusi tuttavuus. Kommentoikaahan jos tiedätte kenen.

Kulmassa kaunis meiltäkin löytyvä Carl Hansen & sonin Wishbone- eli y-tuoli valkoisena. Yksi suosikeistani. Myös oikealla näkyvät ruokapöydän tuolit näyttävät tutuilta - meillä nämä Vitran klassikot vain mustilla jaloilla.

Pikkuiruinen ikkuna on kaunis yksityiskohta. 

Keittiön layout on saatu toimivaksi sijoittamalla liesi kulmaukseen. 

Marmorikuviointi jatkuu seinällä printtinä. 

Kullanvärinen hana on omaan makuuni hieman turhan bling bling vaikka tähän ympäristöön hyvin sopiikin. 

Myös olohuoneen takaa löytyy marmorilta näyttävää laattaa.

Olohuoneen taakse on saatu mahdutettua työpiste.

Aivan ihana lintutaulu! Insporoi kovin tarttumaan siveltimiin. 

Makuuhuonetta valaisee kaksi ikkunaa. 

27KH.jpg

Huomaa lattian kaunis ladonta. 

Pieni oksa kylpyhuoneessa tekee paljon. Tapa jota itsekin tykkään vaalia.

Huomenna Katriinalta taas muotia. Ja sen jälkeen jatketaan nimenantojuhlien jatkopostauksella. Eli palataan taas!