Naming party 2/2 - Outfits

Iloista perjantaita! Edit: Torstaita! Katriina ystävällisesti huomautti missä viikonpäivässä mennään. :) Niin ne päivät hämärtyvät mammiksella. Etenkin kun kesäaikana ei tule muuta katsottavaa televisiosta kuin puoliyhdeksän uutiset... Kerran toivotin jo keskiviikkona sähköpostissani hyvää viikonloppua. Vastaajaosapuoli toivotti kohteliaasti takaisin. :)

Me olemme edelleen saaressa; taitaa tulla tämän kesän ennätys yhtämittaisesta oleilusta. :) Jatketaan vielä nimenantoteemalla. Ensimmäisessä osassa keskityin koristeluihin; nyt kurkistus asuihin.

Koristeluiden ja juhlissa pitämämme puheen lisäksi mietin myös pikkuherran vaatetusta paljon etukäteen. Tavoitteena oli löytää ristiäishengessä jotain vaaleaa, klassista ja juhlavaa.

For Minis and Mommiesin harmaat mokkasiinit olivat palapelin ensimmäinen pala, jonka ympärille lähdin loppuasua rakentamaan. Toinen kriittinen pala oli mokkasiiheihin istuva harmaa rusetti, jonka niinikään sain For Minis and Mommiesilta blogiyhteistyön merkeissä. Olin etsinyt tyylikästä rusettia jo jonkun aikaa, joten tämä oli enemmän kuin mieluinen yllätys!. <3

Pikkumies valmistautuu tärkeään päivään.

Loppuasua etsinkin pitkään ja hartaasti. Olisin mielelläni suosinut jotain kivaa pikkumerkkiä, mutta lopulta annoin periksi ja käännyin Zaran puoleen. Sieltä löytyi lopulta sekä raidallinen pellavainen shortsihaalari sekä valkoinen ohut siisti paita sen alle. Pikkuisen asusta ei valitettavasti tullut täydellistä kokokuvaa, mutta toivottavasti saatte käsityksen. :)

Vanhempien oma laittautuminen jäikin sitten vähemmälle. Ohjelmamme meni juhla-aamuna nimittäin aivan sekaisin, kun Patrik joutui yllättäen hyppäämään autoon hakeakseen äitini ja veljenlapseni juhliin Lahdesta… Emme nimittäin olleet budjetoineen aikatauluun tätä yllättävää neljän tunnin taskia… Onneksi pikkuinen oli koko aamun hyvällä tuulella ja kuin ihmeenkaupalla onnistuin raahaamaan Stockmannille tilatut ruuat aamulla pikkuisen nukkuessa tyytyväisenä ns. baby carrierissä rintani päällä. Kolmen minuutin pikameikki ja hiusten harjaus saivat riittää kaunistautumiseksi, ja ensimmäiset vieraat saivat auttaa laittamaan tarjoilut pöytään.

Filippa K:n tummansinisen kietaisumekon olin löytänyt hetkeä aiemmin alesta. Ennustan tälle klassisille simppelille mekolle pitkää käyttöikää. Patrikin vaaleansiniset Canalin housut on ostettu pari kesää sitten Mannerheimintien Solosta ja paita on teetetty. (Haasteena on nimittäin löytää hänelle slimmejä paitoja riittävän pitkillä hihoilla…) Less but better on filosofia, jota yritämme pukeutumisessa (ja sisustamisessa) vaalia.

Katriinan asusta en taida osata sanoa muuta kuin että se oli kaunis. <3 Mitäpä muuta tältä aina niin huolitellulta kaunottarelta voisikaan odottaakaan!

Niin ja mikä tuli pikkuherran nimeksi? Ainakin toistaiseksi tuntuu, että pidämme nimen poissa SoMesta. Todettakoon kuitenkin, että vanha nimi tulee saaristosta Patrikin puolelta sukua, ja se oli mietittynä jo ennen kuin tiesimme edes olevamme raskaana, joten valinta oli helppo. :)

Three generations.

Mokkasiinit ja rusetti saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Kiitos For Minis and Mommies!

Kesäistä viikonloppua sinnekin! Ja palataan viimeistään sunnuntaina, jolloin vuorossa taas Katriinan muotia. <3